13/11/2007, Συνάντηση Δημάρχου με τον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας

28/01/2008 16:42  -  1179 αναγνώσεις

Συνάντηση με τον Εμπορικό Σύλλογο Σητείας είχε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης χθες Δευτέρα 12/11/07 όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον Εμπορικό κόσμο της πόλης μας και γενικότερα θέματα που αφορούν τον Δήμο όπως καθαριότητα, κυκλοφοριακό κ.λ.π.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν από μέρους του εμπορικού συλλόγου ο Πρόεδρος κ. Μιχ. Βασιλάκης και οι κύριοι Αποστολάκης Νίκος και Κοκολάκης Κ., ενώ συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ζερβάκη Αικ, Πρωτογεράκης Μιχ, Παντελάκης Παύλος και Τσιφετάκης Εμμ.καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δελημπαλταδάκης Γ. και ο Σύμβουλος του Δημάρχου κ. Ξενικάκης Αντώνης.

Ο Δήμαρχος συμφώνησε με αρκετές προτάσεις των εμπόρων και τους ενημέρωσε για την πορεία των έργων. Συμφωνήθηκε να γίνει πρόταση και να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο, η απαγόρευση της κυκλοφορίας στις οδούς Ελ. Βενιζέλου - από Bambino μέχρι Αρετούσα και στη Β. Κορνάρου - από γωνία Τσαντηράκη μέχρι Αράθυμου τις ημέρες των εορτών και τις απογευματινές ώρες από 5.30μ.μ. έως 9.30μ.μ., με σκοπό την εξυπηρέτηση του κοινού και την καλλιέργεια εορταστικού κλίματος.

                                                ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ