15/10/2007, Αποτελέσματα EOLOS OPEN 2007

28/01/2008 13:18  -  1165 αναγνώσεις

Ο Δήμος Σητείας, ο Δημοτικός Οργανισμός Άθλησης Σητείας, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας και με την ευγενική χορηγία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού-Τμήμα Ειδικού Αθλητισμού συνδιοργάνωσε από 12 μέχρι 14 Οκτωβρίου 2007 στα Δημοτικά Γήπεδα Τένις στην περιοχή του Αγ. Κωνσταντίνου στη Σητεία το ΑΙΟΛΟΣ OPEN 2007,το διεθνές τουρνουά τένις με αμαξίδιο.

Η συγκεκριμένη αθλητική οργάνωση είναι ενταγμένη σε ένα γενικότερο προγραμματισμό του Δήμου Σητείας για περαιτέρω ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στην πόλη της Σητείας και ιδιαίτερα στην ανάπτυξη ουσιαστικών σχέσεων των δημοτών μας με τον αθλητισμό. Αυτή τη χρονιά ο αριθμός συμμετοχών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, έφτασε τους 17, σε σχέση με πέρσι που είχε μόνο 8 συμμετοχές. Αθλητές από όλη την Ευρώπη τίμησαν με την παρουσία τους το Wheelchair Tennis Tour.

O Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης σχολίασε ‘'' Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που διοργανώθηκε με επιτυχία στη πόλη μας το ΑΙΟΛΟΣ OPEN και δόθηκε για άλλη μία φορά στους δημότες μας η ευκαιρία να έλθουν σε επαφή με το ιδιαίτερο αυτό άθλημα και με τους ξεχωριστούς αυτούς αθλητές από όλη την Ευρώπη. Ο αθλητισμός για μας έχει μια υψηλή και κοινωνική εκπαιδευτική αξία και πολιτική μας είναι να βοηθάμε και να τιμούμε όλους αυτούς που διαθέτουν την ίδια με μας αντίληψη''''.  

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Πλακιωτάκης Γιάννης Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας και Βουλευτής Νομού Λασιθίου, οι Αντιδήμαρχοι Σητείας κυρ. Κατερίνα Ζερβάκη,

κ. Μιχάλης Πρωτογεράκης και κ. Μανώλης Τσιφετάκης, ο κ. Ξενικάκης Αντώνης Πρόεδρος της Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Σ, ο Διοικητής της Αεροπορικής Βάσης Ταξίαρχος κ. Ιωάννης Γεωργίου, ο

κ. Βασιλάκης Γεώργιος Προϊστάμενος Β/θμίας Εκπαίδευσης Νομού Λασιθίου και ο

κ. Κατσαγκόλης Αθανάσιος από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής της Νομαρχίας.

Τα αποτελέσματα  του Τουρνουά Τένις με Αμαξίδιο ΑΙΟΛΟΣ 2007 είναι τα εξής:

Στο απλό ανδρών η κατάταξη είχε ως ακολούθως:

θέση: Chabrecek David από την Σλοβακία.

θέση: Gergely Marek από την Σλοβακία.

Στο διπλό ανδρών η κατάταξη είχε ως ακολούθως:

θέση οι:  Chabrecek David και  Gergely Marek από την Σλοβακία

θέση οι:  Pfunder Harald και Larson Niklas από την Αυστρία και Σουηδία αντίστοιχα.

Για τις θέσεις Consolidation (8 με 17) νικητές ήταν ο κ. Lapton Andrew από Αγγλία και ο

κ. Gargia Alexis από Σουηδία.

                                                              Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας