17/04/2007, Απάντηση στην Ανακοίνωση της παράταξης « Σητεία - Δήμος Πρότυπο»

19/04/2007 15:07  -  1174 αναγνώσεις

Απάντηση στην Ανακοίνωση της παράταξης " ΣΗΤΕΙΑ - ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ"

Όσο θα προσπαθούν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης με τον κ. Ζερβάκη, να κρύψουν το αλαλούμ που επικρατεί απέναντι στα διάφορα θέματα, τόσο η συνεισφορά τους στα τοπικά θέματα θα είναι αρνητική.

Είναι περίεργο πως σχολιάζουν την αποχώρηση του Δημάρχου κ. Νίκου Κουρουπάκη από τη συζήτηση ενός θέματος που αφορούσε προσωπικό συμφέρον ενός υποψηφίου του κ. Ζερβάκη και το οποίο ο κ. Ζερβάκης ήθελε να μετατρέψει σε πρόβλημα του Δήμου, κάνοντας σκόπιμες αναφορές περί προσπάθειας δήθεν του Δημάρχου να "περάσει" την άποψή του.

Ο Δήμαρχος ανάγνωσε στο Δ.Σ. την εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας και την φωτοερμηνεία ειδικού Τοπογράφου Μηχανικού και ζήτησε από το σώμα να τοποθετηθεί. Δεν υπήρξε καμμιά προσωπική θέση γι αυτό και δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία του Δημάρχου στη συζήτηση που αφορούσε γνώμη του Δ.Σ. στο τελευταίο θέμα της Η/Δ και 4.30 ώρες μετά την έναρξη της συνεδρίασης- λόγω της κωλυσιεργίας των συμβούλων της αντιπολίτευσης - τη στιγμή μάλιστα που δεν ψηφίζει όπως είναι γνωστό ο Δήμαρχος.

Τα περί δημοκρατικότητας πρέπει να τα συζητήσουν οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης μεταξύ τους, που παρουσιάζουν εικόνα «παιδικής χαράς» στα διάφορα θέματα μεγάλης τοπικής σημασίας. Υπάρχουν σύμβουλοι που δεν σέβονται τις ομόφωνες αποφάσεις των φορέων της Σητείας αλλά και τις αποφάσεις του Δημοτικού και Νομαρχιακού Συμβουλίου και προσπαθούν με δικαστικά τερτίπια να εμποδίσουν τις αναπτυξιακές προσπάθειες στην περιοχή μας.

Οι πολίτες βιώνουν τις αντιφάσεις της παράταξης «ΣΗΤΕΙΑ -ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ» και έχουν βεβαιωθεί για την στείρα αντιπαράθεση που έχουν υιοθετήσει. Οι πολίτες βλέπουν ποιοί προσπαθούν να παρεμποδίσουν το έργο που έχει ανάγκη ο τόπος και ποιοι ασχολούνται με την παραπολιτική  και όχι με την ουσία των τοπικών θεμάτων.

                                                     ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

                                                " ΣΗΤΕΙΑ - ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ"