19/10/2007, Συνάντηση του Δημάρχου Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φωτιάς την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου

28/01/2008 13:28  -  1101 αναγνώσεις

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Φωτιάς την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου.

Εκπρόσωποι του Συλλόγου έθεσαν στον Δήμαρχο μία σειρά από προβλήματα που απασχολούν την περιοχή. Συγκεκριμένα την προώθηση του νέου Σχεδίου Πόλης της Αγίας Φωτιάς, την κατασκευή της νέας Δεξαμενής Ύδρευσης, την επισκευή του Δημοτικού Σχολείου και την ανάγκη κλαδέματος κάποιων δέντρων.

Ο Δήμαρχος  αντιλαμβανόμενος τα ζητήματα, ενημέρωσε τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τους κατοίκους του οικισμού που παραβρέθηκαν,  ότι το θέμα της κατασκευής της νέας Δεξαμενής Ύδρευσης έχει ήδη δρομολογηθεί και είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα της ΔΕΥΑΣ με προϋπολογισμό 30.000 ευρώ για την υλοποίηση του. Το Σχέδιο του Οικισμού βρίσκεται στην τελική φάση της έγκρισής του. Και οι επισκευές που χρειάζεται να γίνουν στο Δημοτικό σχολείο θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο.

Τέλος ο Δήμαρχος Σητείας κ. Κουρουπάκης ανάφερε ότι είναι απαραίτητο να γίνονται κατά σύντομα χρονικά διαστήματα τέτοιου είδους συναντήσεις  με  Πολιτιστικούς Συλλόγους, γιατί αυτό ωφελεί το Δήμο συνολικά. Ο Δήμος προγραμματίζει μια σειρά από συναντήσεις στην ευρύτερη περιοχή με τοπικούς φορείς, προκειμένου  να ενημερωθεί άμεσα για τα καθημερινά προβλήματα που πιθανόν να απασχολούν τους δημότες του και να ενημερώσει για το στάδιο εξέλιξης κάποιων έργων. Πρωταρχικός στόχος για την Δημοτική Αρχή είναι να κάνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της καλύτερη και να διεκδικεί από την Πολιτεία αυτά που ο Δήμος δικαιούται .                                               

                                                                       Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας