23/11/2007, Χαιρετισμός Δημάρχου σε εκδήλωση του συλλόγου Σητειακών Ηρακλείου

29/01/2008 10:27  -  1177 αναγνώσεις

Χαιρετισμό απέστειλε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σητειακών Ηρακλείου και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο κ. Λιλιμπάκη, Αντιπρόεδρο κ. Γαλετάκη , Γενικό Γραμματέα κ. Παυλούση, Ταμία

κ. Σπυριδάκη, Αναπληρώτρια Γραμματέα κυρία Σταυρακάκη, Αναπληρώτρια Ταμία κυρία Σπυριδάκη και Κοσμήτορα κυρία Γιαλύτη, για την καθιερωμένη εκδήλωση επ'' ευκαιρία της γιορτής της Αγίας Αικατερίνης πολιούχου της πόλεως της Σητείας την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου.

Ακολουθεί το κέιμενο του χαιρετισμού του κ. Κουρουπάκη:

« Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,

Συνεπής στα καθιερωμένα ήθη ο Σύλλογος Σητειακών Ηρακλείου, προχωρεί και φέτος στην οργάνωση της χοροσπερίδας χάρις ένεκεν της πολιούχου Αγίας της Σητείας, της Αγίας Αικατερίνης.

Πολύ λυπάμαι που προγραμματισμένες πολλαπλές υποχρεώσεις μου, με εμποδίζουν να παρευρεθώ και να συνεορτάσουμε.

Ένδειξη της αγάπης σας προς το γενέθλιο τόπο και της προσπάθειας σας για τη διατήρηση των ιστορικών , πολιτιστικών και κοινωνικών δεσμών τόσο μεταξύ των μελών σας, όσο και με την ιδιαίτερη πατρίδα μας, αποτελεί και τούτη η διοργάνωση από το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο.

Στο δύσκολο και σημαντικό έργο που αναλαμβάνετε γνωρίζω ότι πλαισιώνεστε από ομάδα ενεργών πολιτών, Σητειακών που καταδεικνύουν έμπρακτα την αγάπη τους για τη Σητεία, όπως και σεις άλλωστε, και τη διάθεσή τους για προσφορά.

Εξάλλου, χωρίς μεγαλαυχίες, οι Σητειακοί όπου βρεθούν κι όπου σταθούν, ξέρουν και να φέρονται, όπως ξέρουν και να γλεντούν.

Δεχτείτε σας παρακαλώ τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια προς τον Πρόεδρο κ. Κωστή Λιλιμπάκη και προς όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ. για την ανάληψη εκ μέρους σας των ευθυνών του Συλλόγου και την προώθηση των ευγενών σκοπών του.

Σας εύχομαι καλή θητεία και γονιμοποίηση του ενδιαφέροντος σας για τα Σητειακά πράγματα».

                                                                     Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας