28/11/2007, Συγχαρητήρια επιστολή της Αντιδημάρχου Σητείας κ. Κατερίνας Ζερβάκης στο νέο Δ.Σ. του θεάτρου Σητείας

29/01/2008 10:34  -  1255 αναγνώσεις

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε η Αντιδήμαρχος Σητείας κ. Κατερίνα Ζερβάκη στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου Σητείας και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο κ. Μπελιμπασάκη Βαγγέλη, στην Αντιπρόεδρο κυρία Αχλαδιανάκη Μαρία, στο Γραμματέα κ. Μανιαδάκη Γιάννη, στον Ταμία κ. Βιτσεντζάκη Γιώργο και στο Μέλος κυρία Ροδουσάκη Χάρη.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής της κ. Ζερβάκη: 

« Μετά την ανάδειξή σας στις θέσεις ευθύνης και προγραμματισμού του Θεάτρου Σητείας, αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω  τις πιο θερμές ευχές μου για ‘''Καλή θητεία, Καλή δύναμη και ευόδωση των υγιών σκοπών του συλλόγου σας''''.

Επιπλέον θέλω να σας διαβεβαιώσω για τα αισθήματα εκτίμησής μου προς όλα τα μέλη της ομάδας σας, αισθήματα που ανακύπτουν από την παρακολούθηση της συνεχούς δραστηριοποίησής σας στα θεατρικά δρώμενα της πόλης μας και την επιτυχή καλλιέργεια της θεατρικής παιδείας.

Εκτιμώ πως πρέπει να θεωρούμαστε τυχεροί που στη μικρή μας πόλη, διακρίνονται τόσο ζωντανά, ενεργά, δρώντα κύτταρα όπως ο Θεατρικός Οργανισμός Σητείας, που προάγουν την κοινωνική μας ζωή και ανεβάζουν το πολιτιστικό μας επίπεδο ».

                                                                       Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας