29/10/2007, Συγχαρητήρια επιστολή από το Δήμαρχο Σητείας προς τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-TAE-ΤΣΑ

28/01/2008 15:48  -  1281 αναγνώσεις

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης προς τα μέλη του νέου Δ.Σ. του Σωματείου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-TAE-ΤΣΑ της περιοχής Σητείας και συγκεκριμένα στον Πρόεδρο κ. Λέανδρο Σπανουδάκη, Αντιπρόεδρο κ. Αμπουλέρη Δημήτριο, Γενικό Γραμματέα κ. Φανουράκη Εμμ., Ταμία κ. Δασκαλάκη Κωστή και στα Μέλη κ. Πρωτογεράκη Εμμ., κ. Κοσκίνη Γεώργιο, κ. Καμαράτο Κωστή, κ. Φωτεινάκη Χρήστο και κυρία Μπαχλιτζανάκη Βασιλεία. 

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του Δημάρχου Σητείας:

« Επί τη αναλήψει των καθηκόντων σας στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-ΤΑΕ και ΤΣΑ, νιώθω την ανάγκη να σας εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια και να σας ευχηθώ ‘'' Καλή δύναμη και δημιουργική θητεία''''.

Είναι πραγματικά παρήγορο και αισιόδοξο το γεγονός της δραστηριοποίησης σε κοινωνικούς φορείς, ανθρώπων με το δικό σας ήθος  και τις δικές σας δυνατότητες που προοικονομούν τη θετική εξέλιξη εκκρεμών ζητημάτων που απασχολούν εσάς αλλά προάγουν ευρύτερα και το κοινωνικό συμφέρον.

Στις όποιες προσπάθειες σας προς αυτή την κατεύθυνση, θέλω να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε τη συμπαράσταση του Δήμου, όπου οι δυνατότητες του το επιτρέπουν ».  

                                                                 Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας