31/08/2007, Περίληψη απόφασης που ελήφθη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

28/01/2008 13:09  -  1193 αναγνώσεις

Καθορίζει τους χώρους της πόλης οι οποίοι θα διατεθούν στα κόμματα ή στους συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων για την προεκλογική τους προβολή κατά τις βουλευτικές εκλογές της 16/9/07, ως ακολούθως:

 

  • να χρησιμοποιηθούν οι είσοδοι της πόλης και οι οδοί Παπαναστασίου και Παπανδρέου ελεύθερα από όλα τα κόμματα, για την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων τύπου σάντουιτς.

  • να κατανεμηθεί ο χώρος κατά μήκος του Κέντρου Νεότητας, ο χώρος στο Εθνικό Γήπεδο καθώς και στον κόμβο στα Πλατανάρια, αναλογικά στα κόμματα. Τα υπάρχοντα μόνιμα ταμπλώ να χρησιμοποιηθούν αναλογικά και ονομαστικά από κάθε κόμμα και τα επιπλέον ταμπλώ που θα τοποθετηθούν από τα κόμματα να είναι διαστάσεων 2μ. ύψος Χ 1μ. πλάτος.

  • να εγκατασταθούν διαφημιστικές πινακίδες τύπου σάντουιτς μόνο για την προπαγάνδιση των Παγκρήτιων ομιλιών των κομμάτων στις εισόδους των οδών Ανδρέα Παπανδρέου και Παπαναστασίου και να αφαιρεθούν το αργότερο 8 ημέρες μετά τις εκλογές.
  • να τοποθετηθούν περίπτερα διαστάσεων 2 Χ 2 Χ 2μ. στην κεντρική πλατεία της πόλης και να κλειστούν 2 ώρες πριν τις κεντρικές ομιλίες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική πλατεία, 12 Σεπτεμβρίου (Ν.Δ.), 13 Σεπτεμβρίου (ΠΑΣΟΚ) και 14 Σεπτεμβρίου(ΣΥΡΙΖΑ).

  • να μην τοποθετηθούν μεγαφωνικές εγκαταστάσεις στα εκλογικά κέντρα των κομμάτων με εξαίρεση την ημέρα των εγκαινίων των εκλογικών κέντρων.