28-4-2015.Ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού των πινακίδων σήμανσης & κατεύθυνσης.

28/04/2015 13:19  -  299 αναγνώσεις

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ            Σητεία, 28 Μαρτίου 2015

ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ                                                                     

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ                                                                       

                                                             ΠΡΟΣ: ΜΜΕ           

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση καθαρισμού πινακίδων σήμανσης και κατεύθυνσης στα πλαίσια ευπρεπισμού της πόλης μας, ενώ η συμμετοχή αποτελεί εγγύηση για την περιβαλλοντική συνείδηση όλων μας και ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας.

Από την πλευρά μου θα επιθυμούσα να δώσω πολλά συγχαρητήρια και να απευθύνω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους όσοι συνεργάστηκαν και βοήθησαν για να έχουμε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Ειδικότερα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους: Αστυνομικούς του Α.Τ. Σητείας, ΕΔΕΑΚ με την πολυπληθή τους αποστολή, Εμπορικό Σύλλογο, Ενεργούς Πολίτες, Σύλλογο Ξενοδόχων, εργαζόμενους Δήμου και όλους τους απλούς πολίτες που συνέδραμαν την εθελοντική δράση.

Τέλος να συγχαρώ ιδιαίτερα τον Διοικητή του Α.Τ. Σητείας κ. Μανόλη Βουτυράκη για τη συνεργασία αλλά και τον άψογο συντονισμό και προετοιμασία της όλης προσπάθειας.

Ως Δημοτική Αρχή ευελπιστούμε ότι και στις επόμενες εθελοντικές δράσεις που έχουν προγραμματιστεί, η συμμετοχή θα είναι εξίσου σημαντική, ώστε να αναδείξουμε και πάλι την αξία του εθελοντισμού και παράλληλα την αγάπη και το σεβασμό μας προς το περιβάλλον.  

 

  Ο υπεύθυνος Αντιδήμαρχος

 

   Χαράλαμπος Λεβεντέρης