15-10-2015.Συνάντηση Δημάρχου Σητείας με τον νέο Διοικητή Αστυνομικού τμήματος Σητείας.

15/10/2015 12:38  -  311 αναγνώσεις

Με τον νέο Διοικητή του αστυνομικού τμήματος Σητείας κ. Γεώργιο Μάλλιο, ο οποίος συνοδευόταν από τον Yποδιοικητή του τμήματος κ. Βουτυράκη Εμμ. συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία του Δήμου, ο Δήμαρχος Σητείας   κ. Θοδωρής Πατεράκης.

 Ο Δήμαρχος αφού   καλωσόρισε τον νέο Διοικητή τον συνεχάρη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ευχόμενος καλή δύναμη.

Η συνάντηση αυτή  εκτός του εθιμοτυπικού, είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα λόγω του ότι συζητήθηκαν αρκετά θέματα και ανταλλάχθηκαν απόψεις και σκέψεις που αφορούν  βασικά λειτουργικά προβλήματα της πόλης, θέματα ασφάλειας των πολιτών, μείωσης της παραβατικότητας,  και διατυπώθηκαν  προτάσεις που θα οδηγήσουν στην βελτίωση της αστυνόμευσης της πόλης και της Περιφέρειας, ώστε ο πολίτης να νοιώσει ήσυχος και ασφαλής.

  Η συζήτηση έκλεισε με την κοινή διαπίστωση ότι υπάρχει θέληση και από τους δύο φορείς για ειλικρινή και δημιουργική συνεργασία ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την ασφάλεια και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου.

 

εικόνα