8/5/2008 Ανακοίνωση από την Ομάδα Έργου Σύνταξης του Επιχειρησιακού Σχεδίου του Δήμου Σητείας

08/05/2008 14:10  -  294 αναγνώσεις

                                          ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά από ανακριβή δημοσιεύματα τοπικής εφημερίδας είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί ότι κατά τη διαδικασία εκπόνησης του Επιχειρησιακού Σχεδίου (Α'' φάση) 2007-2013 του Δήμου Σητείας, πραγματοποιήθηκε δημόσια διαβούλευση στο Δημοτικό Κατάστημα στις 23 Απριλίου και ώρα 6.00μ.μ. το απόγευμα  με θεματικό πεδίο:

  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΠΑΙΔΕΙΑ
  • ΤΟΠΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συνάντησης ανακοινώθηκε στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου έγινε και η επίσημη παρουσίαση του Σχεδίου στις 14 Απριλίου, αλλά αναφέρεται και στην σελίδα  7 του Επιχειρησιακού Σχεδίου που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου από τις 11 Απριλίου.

Είναι απαραίτητο να σημειωθεί επίσης ότι ο συνδυασμός του κ. Ζερβάκη ανταποκρινόμενος,  κατέθεσε τις προτάσεις του, οι οποίες έχουν συμπεριληφθεί στο Επιχειρησιακό Σχέδιο (Α΄ φάση) του Δήμου Σητείας.


Να σημειωθεί τέλος  ότι σε αντίθεση με την πρακτική άλλων Δήμων να αναθέτουν την εκπόνηση του Επιχειρησιακού Σχεδίου σε ιδιώτες, ο Δήμος Σητείας συνέταξε εξ ολοκλήρου το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Α'' φάση) με τη συνεργασία της Επιστημονικής Ομάδας Έργου, των Οργάνων Διοίκησης, των Υπηρεσιών, των Νομικών Προσώπων του Δήμου και των Ειδικών Συνεργατών του Δημάρχου Σητείας.

                                                     Από την Ομάδα Έργου