15/2/2008 Ανοικτή επιστολή προς στους ιδιοκτήτες καταστημάτων της παραλιακής ζώνης

15/02/2008 12:56  -  267 αναγνώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ανοικτή επιστολή απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Σητείας και υπεύθυνος για θέματα καθαριότητας του Δήμου Σητείας κ. Παντελής Ανδρουλιδάκης στους ιδιοκτήτες καταστημάτων της παραλιακής ζώνης.

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του κ. Ανδρουλιδάκη:

« Σας γνωρίζουμε ότι από τη Δευτέρα 18.2.2008 θα ισχύσει ο νέος τρόπος αποκομιδής των απορριμμάτων των καταστημάτων της παραλιακής ζώνης με τον τρόπο με τον οποίο παλαιότερα έχετε ενημερωθεί.

Συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, προμηθεύτηκε κάδους μικρού μεγέθους τους οποίους και σας διαθέτει για καθημερινή χρήση.

Καθημερινά το μικρό απορριμματοφόρο θα κάνει την περισυλλογή των σκουπιδιών και θα αδειάζει τους κάδους.

Ώρα έναρξης του δρομολογίου από το λιμάνι είναι 07:30π.μ.
Εσείς έχετε την υποχρέωση να έχετε βγάλει τον κάδο μπροστά στο κατάστημά σας τη συγκεκριμένη ώρα και στη συνέχεια θα τον παραλαμβάνετε για τη φύλαξη του. Δεν επιτρέπεται ο κάδος να παραμένει έξω στο πεζοδρόμιο πέραν της 09:00π.μ. ώρας.

Καλό και υγιεινό είναι να χρησιμοποιείτε για τους κάδους, τους μεγάλους πλαστικούς σάκους. Οι κάδοι είναι αριθμημένοι και καθένας σας, με βάση τον αριθμό, να παίρνει πάντοτε το δικό του κάδο.

Εφόσον υπάρχουν υγρά ( π.χ. λάδια κλπ) ή ογκώδη, η Υπηρεσία Καθαριότητας, ύστερα από συνεννόηση, θα τα παραλαμβάνει ( τηλέφωνο επικοινωνίας 28430-23037).

Εκτίμηση μας είναι ότι με αυτό τον τρόπο θα διευκολυνθείτε σημαντικά, δε θα παρουσιάζεται το φαινόμενο να υπάρχουν σάκοι σκουπιδιών στα πεζοδρόμια ή στα σταυροδρόμια, θα αποφεύγεται η ρύπανση και το αντιαισθητικό θέαμα και θα εξασφαλίσουμε καλλίτερες συνθήκες υγιεινής για την πόλη και τους πολίτες.

Βέβαιοι για την ανταπόκρισή σας σας ευχαριστούμε θερμά.

Οποιαδήποτε βελτιωτική πρόταση είναι συζητήσιμη.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας με την Υπηρεσία Καθαριότητας 28430-23037 ».Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας