11/4/2008 Συνάντηση Δημάρχου Σητείας με το Δ.Σ. του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού και με εκπροσώπους ποδοσφαιρικών αθλητικών σωματείων

11/04/2008 14:07  -  275 αναγνώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Σητείας κ. Κουρουπάκη με τον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού και με εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών αθλητικών σωματείων Α.Ο. ΝΙΚΗΣ, Α.Ο. ΣΚΟΠΗΣ, Α.Ο. ΚΕΡΑΥΝΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΡΛΩΤΗΣ, την Τετάρτη 10 Απριλίου στο γραφείο του Αθλητικού Οργανισμού στο Κέντρο Νεότητας.        

Θέμα συζήτησης υπήρξε η διαφύλαξη και η ορθή χρήση του Σταδίου Σητείας και των εγκαταστάσεων του από τα αθλητικά σωματεία, με βάση τον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Ο.Α.Σ (Αριθμ. Αποφ. 29/2007) που έχει ήδη ψηφιστεί από τον Αθλητικό Οργανισμό.

Δόθηκε πλήρης ενημέρωση από τον κ. Κουρουπάκη σε όλους τους παρευρισκόμενους για την πορεία κατασκευής του έργου ‘''ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ'''' από το 2001 που πέρασε τελικά στην ιδιοκτησία του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σητείας, μέχρι και σήμερα που τελικώς δόθηκε με επιτυχία προς χρήση στους δημότες .      

Στη συνέχεια πληροφόρησε τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών σωματείων ότι ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πλακιωτάκης  τον έχει διαβεβαιώσει ότι τελικώς θα δοθούν οι οφειλές σε 2 δόσεις του υπουργείου για την περάτωση του έργου και τους διαβεβαίωσε ότι μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2008 θα δοθεί και ο στίβος του γηπέδου.

Ο Δήμαρχος Σητείας ζήτησε από τα αθλητικά ποδοσφαιρικά σωματεία, προκειμένου το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη Σητεία να ‘''ανεβεί'''' και πάλι και να ξαναποκτήσει την αίγλη του παρελθόντος , να κάνουν προγραμματισμό των δράσεων τους, να προβαίνουν μετέπειτα και σε ενημέρωση των ενεργειών τους και στο κοινό , προκειμένου να υπάρξει ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και να ξανακερδίσει το σητειακό ποδόσφαιρό δημοσιότητα.

Επίσης έγινε πρόταση από τον κ. Κουρουπάκη στον Αθλητικό Οργανισμό, να προβούν σε σύνταξη μελέτης έτσι ώστε να γίνει προμήθεια και καθισμάτων στο νέο Στάδιο της Σητείας για να υπάρξει καλύτερη με αυτόν τον τρόπο εξυπηρέτηση του κοινού.

Τέλος ο Δήμαρχος Σητείας ευχήθηκε καλή επιτυχία στα ποδοσφαιρικά σωματεία για το ‘''καινούργιο ‘'' ξεκίνημα τους στο νέο Στάδιο της Σητείας και τους ζήτησε πρωταρχικώς να σεβαστούν το χώρο και να τον προστατεύσουν με οποιονδήποτε τρόπο. Τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Σητείας μέσω του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού και αυτός προσωπικά θα είναι δίπλα τους  στη νέα τους προσπάθεια και  ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Α.Ο. ΝΙΚΗΣ ότι ο Δήμος Σητείας θα προχωρήσει σε οικονομική ενίσχυση του σωματείου.

Προς ενημέρωση σας το Σάββατο 12 Απριλίου και ώρα 4.30μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος αγώνας της Α.Ο. ΝΙΚΗΣ με τον Κουτσουρά στο Στάδιο της Σητείας και την Κυριακή 13 Απριλίου στις 3.30μ.μ. θα γίνει φιλικός αγώνας μεταξύ των Πρωταθλητριών Ομάδων Β'' Κατηγορίας Α.Ο Σκοπής και Α.Ο. Μίλητος Βραχασίου.

 

                                                             Γραφείο  Τύπου Δήμου Σητείας