22/4/2008 Συνάντηση Δημάρχου Σητείας με τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Πλακιωτάκη

23/04/2008 09:04  -  255 αναγνώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης και η Αντιδήμαρχος κ. Κατερίνα Ζερβάκη επισκέφθηκαν στο γραφείο του στη Σητεία τον Υφυπουργό Άμυνας κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη σε μια εθιμοτυπική επίσκεψη, που όμως συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ίδρυση Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας,2ου τμήματος Τ.Ε.Ι, χρηματοδότηση των αθλητικών έργων και χρηματοδότηση για πολιτική προστασία.

 Ο Υφυπουργός ενημέρωσε τον Δήμαρχο για το Εθνικό χωροταξικό στο σχέδιο του οποίου έχουν περιληφθεί κάποιες θέσεις και του Δήμου. Ο Υφυπουργός διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι η πολιτεία θα εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της για τη χρηματοδότηση των αθλητικών έργων και ήδη εκκρεμεί η πληρωμή λογαριασμού 336.000€ που αφορά το γήπεδο ποδοσφαίρου, καθώς επίσης ότι το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας, το φάκελο του οποίου έχει ετοιμάσει η κ. Ζερβάκη, θα λειτουργήσει τη νέα χρονιά.

Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την προώθηση του Σχεδίου Πόλης στη περιοχή Κολονέλου Σητείας. Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και συμφωνήθηκε να υπάρξει συνέχεια στη κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου.

   

                                                                   ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ