12/2/2008 Συνάντηση Συντονιστικής Ομάδας του Δήμου Σητείας

12/02/2008 12:35  -  278 αναγνώσεις

                                           ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008 η συντονιστική ομάδα του Δήμου Σητείας στην οποία συμμετείχαν, ο Δήμαρχος κ. Κουρουπάκης Νίκος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ζερβάκη Κατερίνα, Ανδρουλιδάκης Παντελής, Φουρναράκης Μανώλης και Παντελάκης Παύλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δελημπαλταδάκης Γεώργιος, ο Νομικός Σύμβουλος κ. Λαντζανάκης Κωστής, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Σ κ. Ξενικάκης Αντώνης, ο Δ/ντής της Δ.Ε.Υ.Α.Σ κ. Ψωμαδάκης Σταύρος και ο Δ/ντής Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Τσουκνάκης Νίκος.

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν θέματα συντονισμού της δουλειάς του Δήμου και συζητήθηκαν μέτρα για την καλύτερη απόδοση των υπηρεσιών. Παράλληλα αποφασίστηκε να καθιερωθεί ΄΄Κυτίο παραπόνων΄΄ ώστε οι πολίτες να μπορούν να παρεμβαίνουν στη λειτουργία του Δήμου και έτσι να αναδεικνύονται δυσλειτουργίες οι οποίες στη συνέχεια να αντιμετωπίζονται.

Επίσης αποφασίστηκε ο Δήμος να αναλάβει πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση του προβλήματος της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών. Η άρνηση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης (Εσωτερικών) να στελεχώσει με προσωπικό το Αστυνομικό Τμήμα Σητείας καθώς και την ίδρυση τμήματος ασφάλειας και Αστυνομικού Σταθμού στο Αεροδρόμιο θα οδηγήσει σε χειροτέρευση την ήδη ανύπαρκτη αστυνόμευση της περιοχής.

Πρέπει λοιπόν οι φορείς να αντιδράσουν δυναμικά και αυτή τη προσπάθεια θα οργανώσει ο Δήμος.

                                                                              Γραφείο Δημάρχου