17/11/2008 Απόστολος Τζίφας: Προς την επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Σητείας

17/11/2008 11:27  -  1190 αναγνώσεις

Ανακοίνωση από τον διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Σητείας Απόστολο τζίφα με αφορμή φραστική επίθεση που δέχτηκε από εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

Την Κυριακή 16.11.08 και ώρα 11.45 π.μ. στο καφενείο VAI της Σητείας παρουσία αρκετών συμπολιτών μας δέχθηκα προσβλητική και υποτιμητική επίθεση ( τραμπούκιμη, γιατί είχε διάθεση χειροδικίας...) από το μέλος σας Δημήτρη ( Μηλάκη) με αφορμή το λόγο μου στη Σητεία για την 28 Οκτωβρίου 2008, ο οποίος δημοσιεύεται στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και για τον οποίο ο αναγνώστης έχει άποψη για την ποιότητά του.

Η υβριστική επίθεση περιελάμβανε φράσεις του τύπου " θα πρέπει να ντρέπεσαι..."
Το ποιος πρέπει να ντρέπεται είναι μία άλλη ιστορία. Ο καθένας έχει μία διαδρομή στην κοινωνία που είναι ενταγμένος και κοινωνική αναγνωρισιμότητα.

Θα ήθελα να καταδικάσετε τη μεμονωμένη αυτή τραμπουκίστικη επίθεση, ειδάλλως θα θεωρήσω ότι η επίθεση αυτή ήταν προσχεδιασμένη και εκφράζει το ΣΥΡΙΖΑ.

Ας σημειωθεί ότι και στο παρελθόν μου είχε γίνει ηπιότερης μορφής επίθεση από άλλο μέλος του ΣΥΡΙΖΑ, για την οποία ο κ. Ανηψητάκης μου ζήτησε συγγνώμη.

Αυτή τη φορά μέλη σας που δεν έχουν δημοκρατική παιδεία και δυνατότητα αντιλόγου, παρά μόνο τραμπουκίστικη συμπεριφορά , θα γνωστοποιηθούν στον νομό Λασιθίου από τα ΜΜΕ.

ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΊ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ( ΔΕΞΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ).