2/12/2008 Αναβάθμιση Ιστοσελίδας Δήμου Σητείας

02/12/2008 13:41  -  1044 αναγνώσεις

                                     ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 O Δήμος Σητείας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα επικεντρώνεται σε έργα που θα έχουν κυρίως ως αποτέλεσμα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Γι΄αυτό και προχώρησε τους τελευταίους μήνες στην αναβάθμιση της επίσημης ιστοσελίδας του (www.sitia.gr). Με αυτό τον τρόπο απόκτησε ένα καινούργιο ‘''πρόσωπο'''' βελτιωμένο, δυναμικό, περισσότερο ελκυστικό και κυρίως πιο φιλόξενο σε όλους. Αλλά δεν έμεινε μόνο σε αυτό , προχώρησε περαιτέρω, πρωτοπορώντας  στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, προσφέροντας μια καινούργια υπηρεσία μέσω της ιστοσελίδας του, την απευθείας μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας αλλά και την παρακολούθηση προηγούμενων συνεδριάσεων.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης δήλωσε σχετικά « Ο Δήμος Σητείας στην προσπάθεια του για μια σύγχρονη ηλεκτρονική ενημέρωση προώθησε την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του Δήμου μας. Η ιστοσελίδα είναι λειτουργική, περιεκτική, με όμορφες φωτογραφίες, πετυχημένα γραφικά και συνδυασμούς χρωμάτων που δεν κουράζουν τον επισκέπτη. Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό , προχώρησε περαιτέρω προφέροντας στους δημότες μας αλλά και σε όλους τους επισκέπτες  της δικτυακής μας πύλης την απευθείας - ζωντανή μετάδοση των συνεδριάσεων του  Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των προηγουμένων.

Θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους ότι με δυναμικότητα και αποφασιστικότητα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της εποχής μας και να δώσουμε στο Δήμο Σητείας το ρόλο που πραγματικά του αξίζει στο Νομό Λασιθίου αλλά και στην Κρήτη γενικότερα».

                             Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας