12/3/2009 Σημαντική Διάκριση για το Γενικό Λύκειο Σητείας

12/03/2009 12:57  -  399 αναγνώσεις

 

Στις 11/3/2009, στο κλειστό γήπεδο του Αγίου Νικολάου, έγινε ο αγώνας του Γενικού Λυκείου Σητείας με το 3ο Λύκειο(ΕΤΑΔ) Αργυρούπολης για την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλλεϋ Λυκείων. Οι αθλητές της Σητείας πρόσφεραν στην αρχή του αγώνα αναμνηστικά στους μαθητές της Αργυρούπολης.

Η ομάδα της Σητείας, έχοντας σημαντική υπεροχή στο σέρβις και στην επίθεση πήρε άνετα το πρώτο σετ με 25-19. Στο 2ο σετ οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, αξιοποίησαν κάποια λάθη της Σητείας και πήραν το σετ με 25-22. Στο αποφασιστικό 3ο σετ των 15 πόντων, η Σητεία προηγήθηκε 8-2 με καλό σέρβις και επίθεση και κράτησε στη συνέχεια τον έλεγχο του αγώνα, κερδίζοντας το σετ με 15-11και μαζί την πρόκριση στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Είναι η πρώτη φορά που ομάδα της πόλης θα πάρει μέρος σε τέτοιου επιπέδου διοργάνωση. Η γιορτή του μαθητικού final-8, θα γίνει στα Τρίκαλα από 6 εως 9 Απριλίου, με συμμετοχή 7 ελληνικών ομάδων και μιας κυπριακής. Θα αποτελέσει σημαντική αθλητική και κοινωνική εμπειρία για του αθλητές.

Η διάκριση αυτή, αποδεικνύει ότι ακόμα και σε πόλεις με μικρό πληθυσμό, μπορεί να υπάρξει σημαντικό αποτέλεσμα όταν καταβληθεί η κατάλληλη προσπάθεια.

Οι παίκτες της ομάδας είναι:Παξιμαδάκης Γ. (Γ΄τάξη), Ελληνικάκης Μ.,Νικάκης Δ., Μαστοράκης Δ., Μαστοράκης Ε., Παπαδάκης Ι. Χατζηδάκης Δ., Χρυσουλάκης Γ. (Β΄τάξη) Ζερβάκης Ε., Τουλουπάκης Κ.(Α΄τάξη) όλοι τους αθλητές του Σητειακού Α.Ο.

Προπονητής είναι ο Λεωνίδας Γαϊτανάκης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μέλος του τεχνικού επιτελείου των Εθνικών ομάδων Γυναικών-Νεανίδων -Κορασίδων.

 Ομάδα Volley Γενικου Λυκείου Σητείας 2009

Αρχεία