31/12/2009 Μήνυμα Δημάρχου Σητείας για την Πρωτοχρονιά

31/12/2009 10:36  -  1057 αναγνώσεις

 

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης απήυθυνε Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα στους δημότες της Σητείας.

Ακολουθεί το μήνυμα του κ. Κουρουπάκη: 

 «Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες,

Χρόνια πολλά! Καλή Χρονιά!

Στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς που όλοι ευχόμαστε να είναι γεμάτη Υγεία, Δύναμη και Δημιουργία, στέλνω σε όλους σας τις πιο θερμές μου ευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Για τη Σητεία και το Δήμο ολόκληρο, εύχομαι το 2010 να είναι χρόνος- ορόσημο, χρόνος επιτυχιών, χρόνος κατακτήσεων και απόκτησης όλων όσα δικαιούται.

Ο χρόνος που φεύγει μας αφήνει εμπειρίες και γνώσεις . Τα γεγονότα που συνέβησαν το 2009 διαμόρφωσαν ένα νέο διεθνές οικονομικό περιβάλλον. Το 2010 θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τα αποτελέσματα και τις καταστάσεις των γεγονότων αυτών. Στεκόμαστε μπροστά του αισιόδοξοι και έτοιμοι για νέες προσπάθειες που θα έχουν ως αποτέλεσμα μια κοινωνία ευημερίας, προκοπής και ίσων ευκαιριών για όλους .

Για το Δήμο μας το 2009 ήταν η χρονιά κατά την οποία πολλά από τα έργα που έχει στο πρόγραμμά της η δημοτική αρχή, άρχισαν να υλοποιούνται. Η συνέχιση αυτής της προσπάθειας και στη νέα χρονιά, αποτελεί μόνιμη μέριμνα μας.

Είμαι αισιόδοξος ότι φέτος θα πετύχουμε περισσότερα, με την δική σας συμμετοχή και δράση σε κάθε πρωτοβουλία, σε κάθε τομέα. Μπορούμε να ενώσουμε τους οραματισμούς μας για την επίτευξη υψηλότερων στόχων.

Φίλες και φίλοι,

Έχοντας εμπιστοσύνη στη δημιουργική διάθεση των δημοτών μας, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι μπορούμε όλοι μαζί να προωθήσουμε τον στόχο μας να δώσουμε στο Δήμο Σητείας τη θέση που του ανήκει, μέσα στο ευρύτερο οικονομικό και κοινωνικό πλαίσιο.

Και πάλι ευχές από καρδιάς για ένα χρόνο γεμάτο από ευχάριστα γεγονότα.

Με πολλές ευχές για υγεία και επιτυχίες σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο.

Καλή χρονιά».   

 

                                                   Γραφείο  Τύπου Δήμου Σητείας