6/8/2009 Δελτίο Τύπου από ΔΕΠΟΤΑΣ

06/08/2009 11:45  -  1200 αναγνώσεις

  

Ενόψει της έναρξης λειτουργίας της Μονάδας Υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ στο Ηράκλειο, σας ενημερώνουμε ότι όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις για ένταξη στο Πρόγραμμα Υποκατάστασης, μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση τους στην 7η  Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών σε Θέματα Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στην οδό Σμύρνης 26 στο ισόγειο, κατά τις εργάσιμες ημέρες ( Δευτέρα έως και Παρασκευή ) από τις 10.00π.μ έως τις 12.00 π.μ.

   Οι ενδιαφερόμενοι που είναι ουσιοεξαρτόμενοι και είναι πάνω από 20 ετών οφείλουν να υποβάλλουν την αίτηση τους αυτοπροσώπως προσκομίζοντας την αστυνομική τους ταυτότητα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην παρακολουθούν ήδη το Πρόγραμμα της Μονάδας Υποκατάστασης του ΟΚΑΝΑ στα Χανιά.

   Η νέα Μονάδα θα λειτουργήσει από το Σεπτέμβριο σε προαύλιο χώρο του ΠΑΓΝΗ και θα ενταχθούν στο πρόγραμμα 75 άτομα.

    Τα στελέχη του Γραφείου Κοινωνικών και Υποστηρικτικών Υπηρεσιών, Δανδουλάκη Χαρούλα Ψυχολόγος και Φωτεινάκη Μαρία Κοινωνιολόγος, θα είναι στη διάθεση των ενδιαφερομένων να τους ενημερώσουν για τη διαδικασία υποβολής των αιτήσεων αλλά και για τη λειτουργία του Προγράμματος, στη διεύθυνση Α.Παπανδρέου 6 (Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Σ)  και στο τηλέφωνο 2843025877.

                                                             

 

                                                                   Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.ΠΟ.Τ.Α.Σ.

                                                                     Μανώλης  Μαυροματάκης