29/9/2009 Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού: Δράσεις από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση

29/09/2009 12:21  -  1009 αναγνώσεις

 

Ο Δήμος Σητείας αναγνωρίζει την προσφορά του Τουρισμού στην οικονομία και την ανάπτυξη του τόπου μας και γι’ αυτό φροντίζει συνεχώς να βελτιώνει την υποδομή για την παροχή καλύτερων υπηρεσιών.

Εκτός από τα μεγάλα έργα πνοής και τα έργα που σχετίζονται άμεσα με την ανάπτυξη του Τουρισμού  στην περιοχή μας, πραγματοποιούνται και πολλές άλλες δραστηριότητες οι οποίες συντελούν στην προβολή του τόπου μας, στην ανάπτυξη και προώθηση του Τουρισμού.

Η λειτουργία του Γραφείου Πληροφοριών, η συμμετοχή στις εκθέσεις τουριστικού ενδιαφέροντος σε όλο τον κόσμο, η υλοποίηση του Προγράμματος Γαλάζιες Σημαίες, η υλοποίηση προγραμμάτων που αφορούν στην αξιοποίηση της φυσικής ομορφιάς και πολλά άλλα είναι παρεμβάσεις για την προσέλκυση και ικανοποίηση των επισκεπτών.

Σε γενικές γραμμές ο Δήμος Σητείας σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχ/ση (ΔΗ.Κ.Ε.Σ) και τους αρμόδιους φορείς του Τουρισμού προσπαθεί να βελτιώνει συνεχώς την υποδομή για την καλύτερη διαμονή και εξυπηρέτηση των ντόπιων και ξένων επισκεπτών.

Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού την Κυριακή 27/09/2009 ο Δήμος και η Δημοτική Επιχ/ση πρόσφεραν στα ξενοδοχεία παραδοσιακά γλυκά και αναμνηστικά δώρα για τους επισκέπτες του Δήμου Σητείας.