9/9/2009 Συγχαρητήρια Επιστολή Δημάρχου Σητείας στους επιτυχόντες των Γενικών Εξετάσεων

09/09/2009 12:52  -  1132 αναγνώσεις

 

 

Αγαπητοί Φίλοι, Φίλες

Αυτή η επιτυχία σας, δικαιολογεί σήμερα όλους τους επαίνους τους οποίους δικαιωματικά έχετε κερδίσει. Διότι έχετε κατακτήσει ένα σημαντικό στόχο, μετά από μια κουραστική χρονιά, με απαιτητικό πρόγραμμα.

Εύχομαι λοιπόν σε όλους σας θερμά συγχαρητήρια. Εύχομαι η ζωή σας να φαίνεται και να είναι πάντοτε πλήρης από υποσχέσεις.

Τα συγχαρητήριά μου απευθύνονται και προς τους γονείς σας των οποίων η υπερηφάνεια σήμερα ίσως είναι μεγαλύτερη και από τη δική σας. Βέβαιο, εξάλλου, είναι ότι οι γονείς είναι πάντα η πιο γενναιόδωρη πηγή ενθάρρυνσης, συμβουλών και ενίσχυσης. Η προσοχή των γονέων σας είναι μια από τις βεβαιότητες της ζωής.

Απευθύνονται και στους καθηγητές σας που σας βοήθησαν να αναπτύξετε τα εφόδια για τον αγώνα, που είναι υπεύθυνοι για την παιδεία σας.

Οι νέοι ορίζοντες που σας ανοίγονται στην αναζήτηση και την κατάκτηση της γνώσης και οι ελπιδοφόρες προοπτικές, εύχομαι να αποτελέσουν εφαλτήριο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία σας στο μέλλον.

Εκφράζω επίσης την ελπίδα μου ότι θα χρησιμοποιήσετε την εκπαίδευσή σας και όλα τα άλλα πλεονεκτήματά σας για να συνεισφέρετε και στην πρόοδο της πόλη σας.

Στο ταξίδι των φοιτητικών σας χρόνων να θυμάστε: Μην παγιδεύεστε από τα δόγματα. Μη ζήσετε με τα προϊόντα της σκέψης άλλων ανθρώπων. Μην αφήσετε το θόρυβο των απόψεων άλλων να πνίξει την εσωτερική φωνή σας. Να ακολουθείτε πάντα την καρδιά και τη διαίσθηση σας. Με κάποιο τρόπο αυτές ήδη ξέρουν τι θέλετε αληθινά να γίνετε.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Σητείας

Νίκος Κουρουπάκης