26/08/2009 Με επιτυχία διεξήχθη το 1ο Πανελλαδικό Τουρνουά Τένις Sitia Open 2009

26/08/2009 12:50  -  1218 αναγνώσεις

 

 

Πανελλαδικό Τουρνουά Τένις  Ανδρών « Sitia Οpen 2009 »


Ένα σημαντικό Αθλητικό γεγονός πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο από άποψη συμμετοχών των αθλητών όσο και από διοργανωτικής πλευράς από 12 έως 23 Αυγούστου στην Σητεία , το Ανοικτό Πανελλαδικό Τουρνουά Τένις Ανδρών που συνδιοργανώσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης Σητείας, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σητείας ‘’Κορνάρεια 2009’’.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 70 και συμμετείχαν παίκτες που είναι στην 10άδα της πανελλήνιας κατάταξης.

Για δύο κοντά εβδομάδες κράτησε συντροφιά στους λάτρεις του αθλήματος και η  συμμετοχή του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Η αυλαία του τουρνουά έκλεισε με τους πολύ καλούς ημιτελικούς και  τελικό. Συγκεκριμένα ο πρώτος ημιτελικός έγινε μεταξύ των Λουκαρέας Δημήτρης – Αμουτζάς Άκης , με νικητή των Λουκαρέα 6-4 και 6-2 στα σετ και ο δεύτερος πραγματοποιήθηκε μεταξύ των Καλαϊτζάκη Αντώνη και Σαμαράκη Αντώνη , με νικητή τον Καλαϊτζάκη με 6-0 και 6-2 στα σετ. Στον μεγάλο τελικό που έγινε μεταξύ των Καλαϊτζάκη Αντώνη και Λουκαρέα Δημήτρη, νικητής του 1ου Πανελλαδικού Τουρνουά Τένις Sitia Open 2009 αναδείχτηκε ο Καλαϊτζάκης Αντώνης (6-2/ 7-6). 

Το  1Ο Πανελλάδικο Τουρνουά Τένις Ανδρών Sitia Open 2009  έγινε στο πλαίσιο της προσπάθειάς του Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας, να είναι σταθερά στο επίκεντρο των αθλητικών δραστηριοτήτων . Μπορεί να είμαστε ένας μικρός Δήμος και ένας μικρός Όμιλος,  αλλά έχουμε αποδείξει και με την διοργάνωση και άλλων μεγάλων τουρνουά όπως είναι  το Διεθνές Τουρνουά Τένις με αμαξίδιο - Wheelchair Tennis Tour ότι μπορούμε επάξια να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις  διοργάνωσης είτε Διεθνών είτε Πανελλαδικών Τουρνουά Τένις .

Ευχαριστούμε όλους που με κάθε τρόπο βοήθησαν ,το Δήμο Σητείας και τους χορηγούς που για άλλη μία φορά στάθηκαν δίπλα μας.

Οι χορηγοί μας ήταν οι εξής :

-Ικτίνος Τεχνική και Τουριστική Α.Ε
-Χαλκιαδάκης Σούπερ Μάρκετ
-Wilson Μπάλες ,Ρακέτες Τένις
-Ιερά Μονή Τοπλού
-Hotel paladien Μόχλος
-Vitasana Γ. Μπαγορδάκης
-Σχολή οδηγών Αναγνωστάκη -Φραγκούλη
-Εστιατόριο Da Giorgio
-Αγγελάκη Κλειώ και Σία ε.ε
-Παγκρήτια Τράπεζα
-Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Σητείας
-ADMIRAL Αθλητικά είδη


Αποτελέσματα Αγώνων

Στην φάση των 8 έπαιξαν

Λουκαρέας Δημήτρης – Μαστρόδημος Παντ. ( νικητής ο Λουκαρέας 6-1/6-3)

Αμουτζάς Άκης – Ζακοπτσιάν Άρτο ( νικητής ο Αμουτζάς 6-2/6-2)

Σαμαράκης Αντώνης – Μπάϊερ Αλεξ ( νικητής ο  Σαμαράκης 6-2/6-4)

Γλεζάκης Γιάννης – Καλαϊτζάκης Αντώνης (Καλαϊτζάκης 6-0/6-0)

 

                                            Γραφείο Τύπου Ομίλου Αντισφαίρισης Σητείας