5/6/2009 Ημέρα Περιβάλλοντος

05/06/2009 11:33  -  905 αναγνώσεις

 

Ανακοίνωση απέστειλε ο Αντιδήμαρχος Σητείας και υπεύθυνος για θέματα καθαριότητας του Δήμου Σητείας κ. Πρωτογεράκης Μιχάλης στους δημότες της Σητείας.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης του κ. Πρωτογεράκη:

 « Σήμερα που οι κλιματικές αλλαγές είναι ορατές λόγω της επιβάρυνσης του Περιβάλλοντος από την αλόγιστη ανθρώπινη δραστηριότητα,

Σήμερα που οι κυβερνώντες ανά τον κόσμο και οι παγκόσμιοι οργανισμοί μιλούν για αειφόρο ανάπτυξη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να καταλάβουμε ότι η προστασία του περιβάλλοντος μας αφορά όλους και καθένα ξεχωριστά.

Ως Δήμος Σητείας στοχεύουμε στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής συνείδησης και  στην ενημέρωση-ευαισθητοποίηση- των δημοτών μας σε ζητήματα καθαριότητας, πρασίνου, ρύπανσης, ηλεκτρομαγνητικών ακτινοβολιών κ.α. Γι'' αυτό την Τρίτη 9 Ιούνιου έχουμε προγραμματίσει μια σειρά καθαρισμών των παραλιών της Σητείας, του Παπαδιόκαμπου και του Μόχλου. Πολύτιμοι Συνεργάτες σε αυτήν μας την προσπάθεια θα είναι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων .

Θέλουμε να δώσουμε ποιότητα στη ζωή μας και γ΄αυτό δίνουμε τη μάχη από τα μικρά ζητήματα καθημερινότητας μέχρι τα μεγάλα που καθορίζουν το μέλλον των παιδιών μας.

Σ'' αυτήν μας την προσπάθεια χρειαζόμαστε τη συνεργασία και τη βοήθεια όλων εσάς».

                                                                                                                                                                                                     

                                                       Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας