19/11/2009 Συνάντηση Δημάρχου Σητείας με το ΔΣ Σ.Α.Ο

19/11/2009 09:25  -  1036 αναγνώσεις

 

   Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης συναντήθηκε μετά από αίτημα τους με το Δ.Σ Σ.Α.Ο (Σητειακού Αθλητικού ομίλου) και συζήτησαν διάφορα θέματα που αφορούν τον Αθλητισμό.

   Το Δ.Σ. του Σ.Α.Ο το οποίο αποτελείται από τους  Χαμηλάκη Μιχάλη Πρόεδρο, Περδικάκη Παντελή Αντιπρόεδρο και μέλη, Χαιρετάκη Βασίλη, Φουντοραδάκη Μανώλη, Σπύρου Δημήτρη, Παπαδάκη Πέτρο, Φουτάκη Στέφανο Ανδριανάκη Μανούσο και Καμπανάκη Μαρία, ζήτησε την δυνατότητα λειτουργίας ενός υπαίθριου γηπέδου μπάσκετ και βόλλεϋ ώστε να εξυπηρετεί όσους θέλουν να ασχοληθούν με τα αθλήματα αυτά χωρίς να ανήκουν σε αθλητικά σωματεία.

  Στη συζήτηση παρευρέθηκαν και συμπολίτες μας που ενδιαφέρονται για τα αθλητικά δρώμενα του Δήμου μας. Ο Δήμαρχος έκανε ενημέρωση για τις αθλητικές υποδομές και είπε ότι προτεραιότητα είναι η ολοκλήρωση του σταδίου και κολυμβητηρίου.

   Υποσχέθηκε να γίνει  προσπάθεια για την κατασκευή γηπέδου μπάσκετ και ενός Μπήτς Βόλλεϋ στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου όπου προβλέπονται από το σχέδιο πόλης να κατασκευαστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου.

   Παράλληλα το Δ.Σ ζήτησε την οικονομική στήριξη του Σωματείου καθώς και την δυνατότητα κάποιες φορές ο  Δήμος να μεταφέρει τους αθλητές για τους αγώνες εκτός Σητείας, αιτήματα για τα οποία ο Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι θα εξεταστούν στα πλαίσια των δυνατοτήτων πάντα με θετικό τρόπο.

   Η συζήτηση έγινε σε καλό κλίμα και ο Δήμαρχος ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να έχουν συνεχή επαφή και επικοινωνία προκειμένου να κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον  αθλητισμό, για τα αθλήματα που τους απασχολούν όπως και την τοπική κοινωνία.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ