25/6/2009 Συνάντηση της Δημοτικής Αρχής με εκπροσώπους φιλοζωικών συλλόγων

25/06/2009 14:18  -  1322 αναγνώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Συνάντηση με εκπροσώπους φιλοζωικών συλλόγων είχαν της Τρίτη 23.06.2009 στις 11:00πμ στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Σητείας, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Ν. Κουρουπάκης και ο Αντιδήμαρχος κ. Εμμ. Τσιφετάκης, όπου έγινε ανταλλαγή απόψεων σχετικά με θέματα που αφορούν την αντιμετώπιση του απαράδεκτου φαινομένου των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

 

Στη συνάντηση που είχαν, ομοφώνως  διαπιστώθηκε η ανάγκη για την από κοινού κατάρτιση ενός πλάνου δράσεων που θα στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για τις υποχρεώσεις που έχουν οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς και τους χρηστούς τρόπους που εξασφαλίζουν την ευζωία τους.

 

Στην συνάντηση, εκ μέρους των φιλοζωικών συλλόγων συμμετείχαν η πρόεδρος του Φιλοζωικού συλλόγου Σητείας κ. Παπαδάκη Μαρία , ο αντιπρόεδρος κ. Χατζαντωνάκης Εμμανουήλ , το μέλος κ. Κολυδάκης Γιώργος και από τη Ζωόφιλη Δράση Ηρακλείου , η πρόεδρος κ. Ανδρουλάκη Ελένη , η αντιπρόεδρος κ. Σακλαμπάνη Έλσα και το μέλος κ. Ιωάννα Μαρία Γκέρτσου.

 

« Ως Δήμος θεωρούμε ότι η ανθρωπιά και η ευαισθησία είναι δύο έννοιες αφηρημένες . Καιρός λοιπόν,  να δραστηριοποιηθούμε και να τους δώσουμε νόημα .»  δήλωσε ο Αντιδήμαρχος κ. Τσιφετάκης.