16/6/2010 ΔΗΚΕΣ : Συνάντηση στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. με εκπροσώπους της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας, της Εκκλησίας, των Κοινωνικών Φορέων και Πολιτιστικών Συλλόγων από τη Σητεία και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Σητείας

16/06/2010 11:30  -  276 αναγνώσεις

 

Μετά από την επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Πολύκεντρο του Δήμου Σητείας με θέμα «ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ: ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΝΑΓΚΗ» η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Σητείας (ΔΗ.Κ.Ε.Σ.) ανέλαβε την πρωτοβουλία να αξιοποιήσει το ενδιαφέρον και τη διάθεση για συνεργασία τόσο των εθελοντικών ομάδων όσο και των μεμονωμένων συμπολιτών μας.

Τη Δευτέρα 7 Ιουνίου  έγινε συνάντηση στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. με εκπροσώπους της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας, της Εκκλησίας, των Κοινωνικών Φορέων και Πολιτιστικών Συλλόγων  από τη Σητεία και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Σητείας.

Το πλαίσιο της συζήτησης είχε σαν βάση την ενημέρωση, τη συνεργασία, την κοινή δράση, την πληροφόρηση και βέβαια την ευαισθητοποίηση, ενεργοποίηση και αξιοποίηση των συμπολιτών μας που έχουν τη διάθεση να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με όποιο τρόπο πιστεύουν και όπως μπορούν.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε σε πρώτη φάση να γίνει καταγραφή όλων των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη υποστήριξης σε όλους τους τομείς. Επίσης η δημοσίευση σχετικής ανακοίνωσης για εκδήλωση ενδιαφέροντος από εθελοντές και η δημιουργία ηλεκτρονικού αρχείου με ευθύνη της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. προκειμένου να επιτευχθεί η βελτίωση και ο συντονισμός των δράσεων καθώς και η παροχή καλύτερων και περισσότερων υπηρεσιών.   

 

                                                                       Ο Πρόεδρος

 

                                                                 Μανώλης Μαυροματάκης