16/9/2010 Εκπαίδευση εθελοντών από τον ΕΕΣ

16/09/2010 13:06  -  1044 αναγνώσεις

 

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός από το έτος ίδρυσής του, το 1877, επιτελεί σύνθετο και πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο, κινητοποιώντας το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συλλογικής προσπάθειας για να προσφέρει ανακούφιση στον ανθρώπινο πόνο.

Η δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αντλεί την αποτελεσματικότητά της από την πλατιά βάση των εθελοντών, που ενστερνίζονται τις αξίες και τις ανθρωπιστικές αρχές που εκπροσωπεί, στηρίζουν το έργο του και προσφέρουν από καρδιάς τη δυνατότητα να συνεχίσει τη δύσκολη αποστολή που έχει αναλάβει. Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση των εθελοντών του ΕΕΣ, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην πορεία του Ελληνικού Έθνους ο Τομέας Κοινωνικής Πρόνοιας απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους πολίτες της Σητείας, που ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τη ζωή τους προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους μέσω ενός παγκόσμιου εθελοντικού οργανισμού προς όφελος των πλέον ευάλωτων ομάδων πληθυσμού.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας θα πραγματοποιηθεί σύντομα στην πόλη μας.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Σητείας, οδός 4ης Σεπτεμβρίου, αριθμός 26, στον πεζόδρομο, τηλ. 28430-26.073.

Ο Πρόεδρος

Πρωτ. Γεώργιος Γουλιέλμος