24/2/2010 Επίσκεψη Δημάρχου Σητείας στο ΤΕΙ

24/02/2010 10:54  -  383 αναγνώσεις

 

Πραγματοποιήθηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2010 επίσκεψη του Δημάρχου Σητείας κ. Νίκου Κουρουπάκη και της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κατερίνας Ζερβάκη στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας στην περιοχή Τρυπητός.

Η συγκεκριμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε μετά από επίσημη πρόσκληση του Προϊσταμένου του Τμήματος κ. Βασίλη Ζαφειρόπουλου στο Δήμαρχο Σητείας, προκειμένου να γίνει και επίσημη παρουσίαση των νέων πλέον εγκαταστάσεων του τμήματος, να γίνει ενημέρωση για τα υφιστάμενα προβλήματα και να εξεταστεί από κοινού η προώθηση θεμάτων για την επίλυση των υφιστάμενων προβλημάτων.

Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Κουρουπάκης μετά το τέλος της επίσκεψης του δήλωσε σχετικά « Οι νέες εγκαταστάσεις του ΤΕΙ είναι σε πολύ καλό επίπεδο και είμαι σίγουρος ότι θα εξυπηρετήσουν στο έπακρο όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των σπουδαστών. 

Ο Δήμος Σητείας έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι αγκαλιάζει κάθε προοδευτική εκπαιδευτική πρωτοβουλία και αυτό έχει σκοπό να κάνει και στο μέλλον με τη διεκδίκηση ενός ακόμα Τμήματος στην πόλη μας».

 

Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας