28/07/2010 Κορνάρεια 2010 " Καλοκαιρινές Αφαντιές"

23/07/2010 13:51  -  1046 αναγνώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Την Κυριακή 8 Αυγούστου και ώρα 18:30 θα πραγματοποιηθεί  στην πλαζ της Σητείας το παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους  «Καλοκαιρινές Αφαντιές».

Ομάδες αποτελούμενες από  πέντε άτομα θα διαγωνιστούν σε μια σειρά από δοκιμασίες – δραστηριότητες. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να κάνουμε μια ανάπαυλα από την καθημερινότητα και να ξαναγίνουμε όλοι παιδιά.

Η νικήτρια ομάδα θα λάβει ως έπαθλο το χρηματικό ποσό των 500€.

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 28 Ιουλίου στο Δήμο Σητείας (υπεύθυνη κα Καϊσερλή Ιωάννα τηλ. επικ. 2843340538)

Περισσότερες πληροφορίες για τις  αιτήσεις, τους όρους  συμμετοχής και τις δραστηριότητες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Σητείας www.sitia.gr και   www.katsouloxaerola.gr

 

Συνδιοργάνωση:

Δήμος Σητείας, Κατσουλοχαέρολα   (Ομάδα Κρυμμένου Θησαυρού 2011)

 

Τί είναι οι «Καλοκαιρινές Αφαντιές»

 

Σίγουρα δεν είναι παιχνίδι κρυμμένου θησαυρού(ποτέ δεν ξέρεις όμως τι μπορεί να σου φανεί χρήσιμο και πότε…).

Επειδή όμως ο Φλεβάρης αργεί, είπαμε να βάλουμε τα καλοκαιρινά μας, να πάρουμε τα κουβαδάκια μας και να δώσουμε ραντεβού μήνα Αύγουστο στην πλαζ της Σητείας έτοιμοι για το colpo grosso. Και το όνομα αυτού «Καλοκαιρινές Αφαντιές», δηλαδή κουζουλάδες και αποκοτιές και ένα σωρό άλλα παιδέματα-μπερδέματα.

Και για να γίνουμε πιο σαφείς, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούν να πάρουν μέρος όλοι, ψηλοί-κοντοί, χοντροί-λιγνοί, ξανθοί-μελαχρινοί, νέοι-μεσόκοποι-γέροι, αρκεί να σχηματίσουν  ομάδες πέντε(5) ατόμων και να διαθέτουν γερή δόση τρέλας.

Οι ομάδες αυτές θα διαγωνιστούν σε μια σειρά από ευτράπελες δοκιμασίες-δραστηριότητες μέχρι τελικής πτώσεως(δηλ. μέχρι την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας).

Εφοδιαστείτε λοιπόν με καλή διάθεση, προετοιμαστείτε για αφαντιές και ελάτε να παίξουμε. Με το αζημίωτο βέβαια(είναι πολλά τα λεφτά Άρη…). 

 

‘Επαθλα

 

Η  ομάδα που θα ιδρώσει περισσότερο, που θα είναι ικανότερη και τυχερότερη θα τσεπώσει 500 ευρώπουλα.

 

Όροι συμμετοχής

 

  1. Ηλικία συμμετεχόντων από 17 έως 107 ετών.
  2. Κάθε ομάδα αποτελείται από 5 άτομα και θα έχει συγκεκριμένο όνομα.
  3. Dress code: αμφίεση παραλίας

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι 28 Ιουλίου του σωτήριου έτους 2010. Τις αιτήσεις θα τις βρείτε στη σελίδα μας www.katsouloxaerola.gr και θα πρέπει να τις καταθέσετε υπογεγραμμένες  στο Δήμο Σητείας (υπεύθυνη κα Καϊσερλή 28433-40538)

  1. Προσοχή-το νου σας. Οι συμμετέχοντες έχουν την ευθύνη για τη σωματική τους ακεραιότητα. Είπαμε να παίξουμε, όχι να «σκοτωθούμε».

 

 

                                                                     Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας