26/7/2010 Προοδευτικός Σύλλογος Λάστρου «η Αναγέννησις» Εκδηλώσεις 2010

26/07/2010 12:13  -  949 αναγνώσεις

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λάστρου «η Αναγέννησις» έχει την χαρά και την τιμή να σας προσκαλέσει στις φετινές θερινές του εκδηλώσεις.

          1)Συναυλία «Π. ΠΕΡΥΣΙΝΑΚΗΣ – Β. ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗΣ - Ν. ΚΑΡΑΤΖΗΣ» Τετάρτη 4 Αυγούστου στη Λάστρο!

Ο Πάρις Περυσινάκης, δεξιοτέχνης της λύρας και εκπρόσωπος της νέας γενιάς των κρητικών τραγουδοποιών συναντά το Βασίλη Σταυρακάκη σε ένα μουσικό περίπατο με τραγούδια από την προσωπική τους δισκογραφία αλλά και από όλη την Κρήτη.

Ακούραστος τεχνίτης της ερμηνείας ο Βασίλης Σταυρακάκης έχει ντύσει με τη ρωμαλέα και συνάμα λυγμική του φωνή μερικές από τις ωραιότερες μελωδίες και μαντινάδες της κρητικής παράδοσης. Στην παρέα τους ο Νικόλας Καράτζης, ταλαντούχος εκπρόσωπος της νέας γενιάς των κρητικών ερμηνευτών.

Τρεις γενιές Κρητών συναντιούνται για να μας χαρίσουν μια  τρίωρη μουσική παράσταση με πρωταγωνιστές τη λύρα, το λαούτο, το μαντολίνο και τις μαντινάδες σ’ ένα σμίξιμο της παραδοσιακής κρητικής μουσικής με μια σύγχρονη και επίκαιρη εκδοχή της.

Τετάρτη 4 Αυγούστου, ώρα 9.30. Τιμή εισιτηρίου 12ευρώ

          2)Βραβεία του 4ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού της Λάστρου την Κυριακή 8 Αυγούστου, ώρα 9.00 μ.μ.!

          Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λάστρου «η Αναγέννησις», έχει τη χαρά και την τιμή να βραβεύσει τους νικητές του 4ου Λογοτεχνικού Διαγωνισμού που διοργανώνει και φέτος υπό τη χορηγία του Δρ. Ιατρού Γ. Παπαδόπουλου με θέμα: «Η Ελιά», με σκοπό την ανάδειξη της ντοπιολαλιάς της Ανατολικής Κρήτης.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η επιτροπή του Διαγωνισμού και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.

          3)Πανηγύρι την Παρασκευή 15 Αυγούστου στη Λάστρο!

Ο Προοδευτικός Σύλλογος Λάστρου «η Αναγέννησις», έχει τη χαρά να σας καλέσει στο Πανηγύρι που διοργανώνει στη Λάστρο Σητείας τη βραδιά του Δεκαπενταύγουστου με το γνωστό λυράρη Στέλιο Μακρόπουλο και την ορχήστρα του, που μας υπόσχονται ένα πλούσιο Κρητικό και Λαϊκό πρόγραμμα με ζωντάνια και κέφι!

Η διασκέδαση συνοδεύεται από τη φιλοξενία, το καλό φαγητό και τον αυθορμητισμό που προσπαθούμε πάντα να προσφέρουμε!

 Περιμένουμε με χαρά την παρουσία σας που όπως κάθε χρόνο μας δίνει το κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητές μας μπορείτε να καλέσετε στα τηλ/να 6977619199 και 6978361081 .