2/9/2010 Επισκέψεις του Δημάρχου Σητείας κ. Νίκου Κουρουπάκη

02/09/2010 10:58  -  958 αναγνώσεις

  Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Νίκος Κουρουπάκης επισκέφθηκε τους Δήμους Λεύκης και Ιτάνου στα πλαίσια των επαφών του για τη διαμόρφωση του προγράμματος για το νέο Καλλικρατικό Δήμο Σητείας.

  Στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεύκης όπου συμμετείχαν και οι Πρόεδροι των Τοπικών Διαμερισμάτων έγινε διαλογική συζήτηση και ο Δήμαρχος κ. Δρακάκης έκανε μια γενική ενημέρωση για την πορεία του δήμου, τα έργα που εκτελούνται καθώς και αυτά που είναι σε εκκρεμότητα. Στις τοποθετήσεις τους οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έθεσαν θέματα που απασχολούν και τα τοπικά διαμερίσματα. Ο Δήμαρχος Σητείας στην τοποθέτηση του αναφέρθηκε στην κατάσταση του δήμου Σητείας και δήλωσε ότι χρειάζεται να συστρατευθούν όλες οι υγιείς δυνάμεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης , ώστε να ξεπεραστούν οι δυσκολίες της νέας διοικητικής μεταρρύθμισης.

  Ο Δήμαρχος Σητείας επισκέφθηκε και τη Ζάκρο την Παρασκευή 27/8/2010, συζήτησε με μητέρες που τους απασχολεί η λειτουργία του παιδικού σταθμού και αντάλλαξε απόψεις με τους αιρετούς της περιοχής καθώς και με τις εργαζόμενες μητέρες. Ο Δήμαρχος μαζί με τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΣ κ. Μαυροματάκη Μανώλη υποσχέθηκαν να συνεργαστούν με το Δήμο Ιτάνου, ώστε να βρεθεί τρόπος επαναλειτουργίας του παιδικού σταθμού.

  Επίσης τη Δευτέρα 30/8/2010 ο Δήμαρχος Σητείας επισκέφθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιτάνου στο Παλαίκαστρο και συζήτησε θέματα που αφορούν την προοπτική ανάπτυξης της περιοχής στα πλαίσια του νέου Δήμου. Οι επισκέψεις αυτές θα συνεχισθούν με επισκέψεις  και στα Τοπικά Διαμερίσματα, ώστε να διαμορφωθεί το πρόγραμμα για τη νέα 4ετία.        

 

                                                         Γραφείο Τύπου Δήμου Σητείας