11-4-2014. Μεγάλη διάκριση μαθήτριας Ειδικού Σχολείου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σητείας.

11/04/2014 11:09  -  415 αναγνώσεις

Μεγάλη διάκριση μαθήτριας του Ειδικού Σχολείου Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σητείας στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής με θέμα: "Η εξερεύνηση του διαστήματος μέσα από τα μάτια των παιδιών".

 

Χαρά, συγκίνηση αλλά και περηφάνια νιώθουμε, για τη μεγάλη διάκριση της μαθήτριάς μας Ζερβάκη Ειρήνης στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό, που διοργάνωσε η Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Χανίων  και το  Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ), στο πλαίσιο της ευρύτερης δράσης με τίτλο "Το ΚΑΜ των Παιδιών για την Τέχνη και την Επιστήμη".  Η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Σελήνης και Πλανητών και την Ένωση Πανεπιστημίων για Έρευνα στο Διάστημα, που εδρεύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και αφορούσε μαθητές & μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ηλικίας 10-18 ετών.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν να μάθουν τα νέα παιδιά για το διάστημα, να εμπνευστούν από αυτό, να φανταστούν τις μελλοντικές εξελίξεις στην εξερεύνησή του από τον άνθρωπο και να επικοινωνήσουν δημιουργικά τις ιδέες τους σε όλον τον κόσμο.

Πολλά μπράβο σε όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στη μαθήτρια Ειρήνη Ζερβάκη για τη μεγάλη της διάκριση, αλλά και στην εμπνευσμένη εκπαιδευτικό Καλλιτεχνικών του Σχολείου μας  Αμπάτη Αλεξάνδρα, που  παρότρυνε τα παιδιά να συμμετέχουν.

Η βραβευμένη μαθήτρια Ειρήνη Ζερβάκη θα παρευρεθεί, με έξοδα του Ειδικού Σχολείου, στην τελετή βράβευσης που θα πραγματοποιηθεί τις 13 Απριλίου στο Μεγάλο Αρσενάλι στα Χανιά.

Η Δ/ντρια του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Σητείας

Κατερίνα Γουλιέλμου