20-2-2014.Συνάντηση Δημάρχου Σητείας με Πρόεδρο Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας.

20/02/2014 09:02  -  420 αναγνώσεις
EIKONA

 

Στο πλαίσιο της φιλοσοφίας για διεύρυνση της τουριστικής περιόδου στην περιοχή της Σητείας και της αναγκαιότητας αλλαγής νοοτροπίας όσον αφορά τον τρόπο μετακίνησης στα πλαίσια βιώσιμης κινητικότητας για μια καλύτερη πόλη, ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης και ο Αντιδήμαρχος Σητείας κ. Λεωνίδας Τερζής συναντήθηκαν χθες με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας κ. Αθανάσιο Τερζή και τον Αντιπρόεδρο κ. Επαμεινώνδα Σαρρή.

Το αντικείμενο της συνάντησης ήταν η συμμετοχή του Δήμου Σητείας στην πραγματοποίηση του διεθνούς ποδηλατικού γύρου της Κρήτης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 3 Απριλίου από την πόλη της Σητείας, με τερματισμό στην πόλη των Χανίων με την συμμετοχή πάνω από ενενήντα ευρωπαίων επίλεκτων αθλητών.

Ο Δήμος Σητείας θα σταθεί αρωγός στο όλο εγχείρημα, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που έχει η περιοχή μας για την ανάπτυξη και του αθλητικού τουρισμού. Η πόλη της Σητείας όλο και περισσότερο συμμετέχει σε εθνικά και παγκόσμια αθλητικά δρώμενα αποδεικνύοντας ότι και τον αθλητισμό προάγουμε και μας εμπιστεύονται για τέτοιες οργανώσεις.