14-7-2014.Υπεγράφησαν σημαντικές συμβάσεις για τις τοπικές κοινότητες Παλαικάστρου και Ζάκρου.

14/07/2014 14:36  -  542 αναγνώσεις

     Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για την κατασκευή των έργων:   

      <<Ανάπλαση πλατείας και οδών οικισμού Ζάκρου>>

                                              και

<<Ανάπλαση οδών οικισμού Παλαικάστρου - Βελτίωση συνθηκών   

            ύδρευσης και αποχέτευσης  Παλαικάστρου>>.

 

 

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014, υπεγράφησαν δύο σημαντικές συμβάσεις στα γραφεία του Δήμου Σητείας που αφορούν τις τοπικές κοινότητες Παλαικάστρου και Ζάκρου.

Η πρώτη σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Σητείας κ. Θ.Πατεράκη και του Σωμαράκη Τρύφωνα εκπροσώπου της εταιρίας

<< Ασφαλτική-Λατομική Α.Ε.>> η οποία εδρεύει στο  Ηράκλειο, και το έργο αφορά  την ανάπλαση πλατείας και οδών οικισμού Ζάκρου του Δήμου Σητείας προϋπολογισμού 970.000€.

Η δεύτερη σύμβαση υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Σητείας κ. Θ.Πατεράκη και του Ι.Βαβάτσικου νομίμου εκπροσώπου της εταιρίας <<Ι.Βαβάτσικος Α.Τ.Ε.>> η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο, και αφορά την κατασκευή του έργου για την ανάπλαση οδών οικισμού Παλαικάστρου-Βελτίωση συνθηκών ύδρευσης και αποχέτευσης προϋπολογισμού 470.000€.

Το χρονικό περιθώριο που δίδεται και στις δύο αναδόχους εταιρίες για την ολοκλήρωση των έργων είναι 15 μήνες. Τα έργα αυτά θα έχουν ολοκληρωθεί και θα παραδοθούν το επόμενο καλοκαίρι δημιουργώντας όπως επεσήμανε ο Δήμαρχος κ. Πατεράκης, μια διαφορετική εικόνα για τις ανωτέρω τοπικές κοινότητες του Δήμου μας διότι οι παρεμβάσεις που θα γίνουν θα αναβαθμίσουν την περιοχή μας και το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν του Δήμου μας.

φωτογραφίες

 

φωτογραφιες