28-9-2011. Συνάντηση Δημάρχου με εργαζόμενους στην καθαριότητα

28/09/2011 12:48  -  854 αναγνώσεις

Την Παρακευή 23-9 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη με τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας. Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κος Κων/νος Λογκάκης, καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας κος Γιάννης Σφενδουράκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν το Δήμαρχο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στον τομέα της καθαριότητας, έγινε ανταλλαγή απόψεων και διατυπώθηκαν προτάσεις για εξεύρεση λύσεων.

Οπως ανέφερε ο Δήμαρχος Σητείας, «αφενός με τον «Καλλικράτη» παραχωρούνται αυξημένες αρμοδιότητες στο Δήμο, αφετέρου λόγω της οικονομικής κρίσης υπάρχει ελλιπής χρηματοδότηση, γεγονός που δυσχεραίνει το έργο του». Παρόλες όμως τις δυσκολίες ο Δήμαρχος τόνισε ότι «το σημαντικό είναι να τις υπερνικάμε με θετικό πνεύμα και συλλογική προσπάθεια».

Τέλος, ο κος Πατεράκης απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να συμβάλλουν και  αυτοί με τη σειρά τους, ώστε να διατηρηθεί καθαρή η πόλη και η ευρύτερη περιοχή της Σητείας και επεσήμανε ότι «η καθαριότητα της πόλης μας είναι ζήτημα που μας αφορά όλους. Οφείλουμε να ευαισθητοποιηθούμε ως σύνολο, αλλά και ο καθένας μας χωριστά για να διατηρήσουμε την πόλη μας καθαρή και για να δώσουμε στη Σητεία την εικόνα που όλοι θέλουμε».