17-10-2011.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΦΑΚ

17/10/2011 14:07  -  679 αναγνώσεις

Η Οργανωτική Επιτροπή του 7ου Πανελληνίου Συνεδρίου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας θα ήθελε να ευχαριστήσει δια του τύπου για την ουσιαστική συμβολή τους στην επιτυχία διεξαγωγής του Συνεδρίου:

-Τους συνέδρους, που παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες έδωσαν το παρόν από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

-Τους εισηγητές και εκπαιδευτές των εργαστηρίων για την άρτια παρουσίαση τους.

-Τους κεντρικούς ομιλητές, Δρ.Τιερί Κουρβουαζιέ από την Ελβετία, Δρ. Γεώργιο Γραμματικάκη και Δρ. Μηνά Τσικριτζή για τις μοναδικές τους παρουσιάσεις.

-Το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τον αναπληρωτή καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης Δρ. Ιωσήφ Παπαδάκη, τις Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης.

-Την 28η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων και ιδιαίτερα τον κο Μιχάλη Ανδριανάκη που αγκάλιασε από την αρχή το Συνέδριο και τον κο Κωνσταντίνο Ψαράκη για την καταπληκτική του ξενάγηση στην παλιά πόλη των Χανίων.

-Το Πολιτιστικό Σύλλογο "Το Ρόδον" που καλωσόρισε τους συνέδρους με μαντινάδες και ριζίτικα για τον ουρανό, το φεγγάρι και τα αστέρια. Την Φιόρι-Αναστασία Μεταλληνού και τον δικό μας Γιάννη Γιαννακάκη για το μουσικό ταξίδι στα μονοπάτια των αστέρων.

-Τον μεγάλο μας χορηγό, το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης και τον κο Δημήτρη Τσάμπουρα για την συνολική προσφορά του στις εργασίες του Συνεδρίου.

-Τον Δήμο Σητείας, την Promotion Διαφημιστική, το εργαστήριο NEFSIS, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΙΛΑΕΚ την Streatrade Νομικός, την ΑΝΕΚ LINES, το περιοδικό Ουρανός, το αστρονομικό φόρουμ Astrovox, το Ίδρυμα Ευγενίδου, το Οινοποιείο Ντουράκη, την Χαρτοβιβλιοεμπορική Πελεκανάκης, το καφεκοπτείο Αρχοντάκης, το Πολεμικό Ναυτικό, τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καθηγητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Χανίων και το τμήμα τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων για την προσφορά τους.

-Τους ραδιοφωνικούς μας χορηγούς, Δίκτυο FM 91,5, Super FM 89,6, την Πυξίδα της Πόλης και τον Ματθαίο Φρατζεσκάκη για την βοήθεια και τις συμβουλές του, τα τηλεοπτικά κανάλια Κύδων και Νέα Τηλεόραση, τον Αγώνα της Κρήτης, τα Χανιώτικα Νέα, καθώς και τα τοπικά ΜΜΕ της Σητείας, για την προβολή του Συνεδρίου.

 

Ο Πρόεδρος του ΣΦΑΚ,

Χρήστος Σωτηρόπουλος