31-8-2011. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

31/08/2011 14:34  -  1127 αναγνώσεις

  Θέλω να απευθύνω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους, όσοι επιτύχατε με τις φετινές  Πανελλαδικές Εξετάσεις την είσοδό σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή είναι το επιστέγασμα της συστηματικής και αδιάλειπτης προσπάθειας που επί μακρόν καταβάλλατε και έρχεται να δικαιώσει τους κόπους και τις θυσίες στις οποίες υποβληθήκατε τόσο εσείς προσωπικά όσο και η οικογένειά σας.

   Η είσοδός σας στην Ανώτατη Εκπαίδευση σηματοδοτεί μία νέα αρχή, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εφοδιαστείτε με τις απαραίτητες εκείνες γνώσεις και εμπειρίες, οι οποίες θα σας καταστήσουν ενεργούς και χρηστούς πολίτες της κοινωνίας.

  Θερμά συγχαρητήρια αξίζει και η οικογένεια σας, που στάθηκε πολύτιμος αρωγός στη δύσκολη αυτή προσπάθειά σας  και συνέβαλε τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου σας.

  Αξίζει επίσης να σημειωθεί, ότι τα Λύκεια της πόλης μας επέτυχαν φέτος πολύ υψηλά ποσοστά επιτυχίας, καθώς αρκετοί μαθητές τους κατάφεραν να εισαχθούν στις λεγόμενες «περιζήτητες» σχολές, γεγονός που δικαιώνει τον αγώνα που δώσατε εσείς και οι καθηγητές σας.

  Όσο για εσάς, που δεν καταφέρατε να εισαχθείτε στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, είναι βέβαιο ότι θα σας δοθούν κι άλλες ευκαιρίες να επιτύχετε τους στόχους σας, και γι’ αυτό χρειάζεται να συνεχίσετε με αισιοδοξία την προσπάθειά σας.

   Εμείς ως Δήμος, και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος Σητείας, θεωρούμε υποχρέωσή μας να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις, που θα επιτρέψουν στους νέους μας επιστήμονες να επιστρέψουν στις ρίζες τους, να ενταχθούν δημιουργικά στην κοινωνία μας και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους συμβάλλοντας στην πρόοδό της.

Πάντα επιτυχίες στη ζωή σας και καλή δύναμη.

 

                                                    Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

                                                    ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ