14-9-2011.ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ Κ.ΘΟΔΩΡΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ

14/09/2011 09:19  -  1020 αναγνώσεις

ΘΕΜΑ : Εξέλιξη μελετών οδικών έργων της περιοχής μας.

   Όπως γνωρίζετε, από την πρώην Νομ. Αυτ/ση Λασιθίου, είχαν ανατεθεί οι μελέτες για τα παρακάτω μεγάλα έργα αναβάθμισης (με νέες χαράξεις) του επαρχιακού οδικού δικτύου της περιοχής μας :

-      Σητεία – Πιλαλήματα.

-      Παλαίκαστρο – Ζάκρος.

-      Ξερόκαμπος – Ν.Ο.Α.Κ.

  Σας παρακαλούμε λοιπόν όπως μας ενημερώσετε για την πρόοδο των παραπάνω μελετών (χρηματοδότηση, φάση εξέλιξης, χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης, παραδοτέα, κλπ.).  Επίσης, σας παρακαλούμε να μας πληροφορήσετε για την εξέλιξη του έργου Πιλαλήματα + 2,5 km, για το οποίο είχε κατατεθεί πρόταση για ένταξή του στο πρόγραμμα βελτίωσης της προσπελασιμότητας.

   Η ενημέρωσή σας είναι αναγκαία προκειμένου να μας γίνει γνωστή η εξέλιξη των προαναφερθέντων δράσεων, ώστε με τη σειρά μας να ενημερώσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας. Η υλοποίηση των παραπάνω έργων είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής μας, ελπίζουμε λοιπόν να ολοκληρωθούν σύντομα οι διαδικασίες για την ένταξή τους  σε προγράμματα χρηματοδότησής τους.   

 

                                                                                       Με εκτίμηση, 

                                                                               Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

 

                                                                               ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ