19/12/2011. ΛΑΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

19/12/2011 14:54  -  672 αναγνώσεις

     Στη δημοκρατικότερη διαδικασία, της Λαϊκής Συνέλευσης, καλεί να συμμετέχουν ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θ. Πατεράκης, τους δημότες των Τοπικών Κοινοτήτων, δίνοντας ευκαιρία να συζητήσουν, να απευθύνουν προτάσεις και απόψεις και να ενημερωθούν ταυτόχρονα και υπεύθυνα για θέματα που τους απασχολούν συλλογικά, από τους αρμόδιους.

     Στη Συκιά, στα Περβολάκια, τους Αρμένους και τη Ζήρο πραγματοποιήθηκαν λαϊκές συνελεύσεις, παρουσία του Δημάρχου Σητείας, των τεσσάρων Αντιδημάρχων, του Προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α.Σ και των Τοπικών Συμβουλίων.

    Η συμμετοχή των πολιτών ήταν ικανοποιητική και ο Δήμαρχος τους προέτρεψε να μην παραλείπουν να συμμετέχουν στις Λαϊκές Συνελεύσεις, διότι έτσι μόνο θα έχουν έγκυρη ενημέρωση και θα αποφύγουν τυχόν παραπληροφόρηση.

    Αφού έγινε έλεγχος της υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος έγινε σχεδιασμός για το μέλλον, για το έτος 2012. Όλες οι προτάσεις που ακούστηκαν θα επεξεργαστούν από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και τις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να ενταχθούν στο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2012, λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ