22/12/2011. <<ΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΣ>> ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Ε.Σ ΣΗΤΕΙΑΣ

22/12/2011 14:34  -  739 αναγνώσεις

 

Το Περιφερειακό τμήμα Σητείας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού πρόσφερε και φέτος την τσάντα της Αγάπης, σε άτομα και οικογένειες του Δήμου μας που έχουν άμεση ανάγκη καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Η τσάντα της Αγάπης είναι θεσμός ο οποίος έχει καθιερωθεί και υλοποιείται κάθε χρόνο τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα, και πάντα οι Δημότες μας, όλο και περισσότεροι, προσέρχονται και ανακουφίζουν με την τσάντα αγάπης όσους έχουν  ανάγκη  από τους Δημότες μας.

Ο Δήμαρχος Σητείας, ο οποίος χθες επισκέφθηκε μαζί με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, το παράρτημα του Ερυθρού Σταυρού, εξήρε το έργο και την προσπάθεια όλων που συμμετείχαν στην υλοποίηση αυτού του θεσμού, και ιδιαίτερα του πατέρα Γ. Γουλιέλμου του οποίου η ευαισθησία, η αγάπη για τον συνάνθρωπο και γενικά όλη του η προσφορά είναι γνωστή.

Ευχήθηκε στην συνέχεια το παράδειγμά τους, να γίνει παράδειγμα προς μίμηση και ειδικά τώρα, που δοκιμάζονται, οικονομικά εντονότερα, οι συμπολίτες μας. Σ΄ αυτές τις δύσκολες εποχές πρέπει να μπορούμε να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο.

Ο Δήμος Σητείας, ανακοίνωσε ο Δήμαρχος, έχει ξεκινήσει προσπάθεια εξεύρεσης τρόπων, μόνιμης σίτισης (διανομή έτοιμων φαγητών) στους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας, και πιστεύουμε σύντομα στην υλοποίησή της.