4/11/2011.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ. ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΚΤΕΛ ΣΤΗ ΣΗΤΕΙΑ

04/11/2011 13:28  -  934 αναγνώσεις

photo

Με το Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη συναντήθηκαν ο Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου οι οποίοι μετέβηκαν στη Σητεία, προκειμένου να συζητήσουν και να ρυθμίσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες ανέγερσης του νέου σταθμού ΚΤΕΛ στη Σητεία.

Ο νέος επιβατικός σταθμός του ΚΤΕΛ θα ανεγερθεί σε οικόπεδο που είχε παραχωρήσει προ ετών ο Δήμος Σητείας, έναντι μηνιαίου μισθώματος, αλλά και με την προϋπόθεση να παραμείνει στο Δήμο ως περιουσιακό στοιχείο.

Τόσο ο Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Ηρακλείου – Λασιθίου Μανώλης Χαχλιούτης όσο και ο Αντιπρόεδρος Μανώλης Βασιλάκης τόνισαν ότι η ανέγερση νέου υπερσύγχρονου σταθμού ΚΤΕΛ στη Σητεία, ήταν όνειρο και βασικός στόχος της διοίκησης του ΚΤΕΛ για τη Σητεία, για την καλύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση τόσο των  Σητειακών όσο και των επισκεπτών της πόλης.    

Εξέφρασαν δε την ικανοποίησή τους γιατί ξεκινούν σύντομα οι εργασίες υλοποίησης του έργου αυτού, αλλά και για την άψογη συνεργασία της Διοίκησης με το Δήμαρχο Σητείας. Το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου  είναι το διάστημα των δύο μηνών.

Ο Δήμαρχος Σητείας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη υλοποίησης του έργου και τόνισε την αναγκαιότητα αυτού του υπερσύγχρονου επιβατικού σταθμού, ο οποίος θα συμβάλλει στην ανάπτυξη του τόπου μας, εφόσον ξεκινούν σύντομα οι πτήσεις τσάρτερ στο αεροδρόμιο μας, το λιμάνι μας σχεδόν έχει τελειώσει και ο τουρισμός στην πόλη μας αυξάνεται με γοργούς ρυθμούς.