17/1/2011. Συνάντηση με δικαιούχους οικιών του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

18/01/2011 14:32  -  655 αναγνώσεις

Σητεία   1 7 / 1  /2011

 

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011, και ώρα 11:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δ.Σ. μεταξύ του Δημάρχου Σητείας κ. Πατεράκη Θοδωρή και των εκπροσώπων της ομάδας δικαιούχων οικιών του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.

  Οι εκπρόσωποι των δικαιούχων ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για θέματα και προβλήματα που αφορούν την αποπεράτωση του οικισμού ΣΗΤΕΙΑ III και ειδικά για την υπέρβαση του χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης που έχει ως συνέπεια την καθυστέρηση της παράδοσης των οικιών στους δικαιούχους.

  Ο κ. Πατεράκης αφού ενημερώθηκε για όλα τα θέματα προχώρησε σε συζήτηση καθώς και σε κατάθεση προτάσεων για επίλυση των θεμάτων αυτών. Πρότεινε την διερεύνηση της δυνατότητας εξεύρεσης συμβιβαστικής λύσης μεταξύ της οικογένειας Στεφανίδη και του Ο.Ε.Κ ώστε να προχωρήσουν οι εργασίες αποπεράτωσης του έργου το συντομότερο δυνατόν με παράλληλη κατάθεση νέου χρονοδιαγράμματος αποπεράτωσης του έργου.

  Για το θέμα του ελέγχου των φακέλων των δικαιούχων προτάθηκε να ξεκινήσει άμεσα και να γίνει παράλληλα με τις εργασίες αποπεράτωσης του οικισμού. Όσον αφορά τη φύλαξη του χώρου του οικισμού αποφασίστηκε να ζητηθεί καλύτερη προστασία και να υπάρξει άμεση ενημέρωση για τον υπεύθυνο αυτής. Τέλος διαβεβαίωσε τους εκπροσώπους των δικαιούχων ότι θα είναι συμπαραστάτης και αρωγός στις ενέργειες τους για γρήγορη και συνετή επίλυση του προβλήματός τους.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ