21/12/2011.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

21/12/2011 10:05  -  714 αναγνώσεις

  Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας στο πλαίσιο της αδιάλειπτης επικοινωνίας με τους δημότες, σας ανακοινώνει ότι οι προτάσεις για τα Προγράμματα “Άθλησης για Όλους” που υλοποιούνται στο Δήμο Σητείας εγκρίθηκαν από την Ειδική Γραμματεία Διατροφής και Άθλησης. Στο προσεχές διάστημα ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. θα προχωρήσει στην προκήρυξη των θέσεων των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής που θα απασχοληθούν στα προγράμματα .

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός πως κατόπιν συντονισμένων ενεργειών και ολοκληρωμένων προτάσεων, εξασφαλίσαμε την έγκριση και πίστωση για την πρόσληψη γυμναστών που θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης στο δημοτικό κολυμβητήριο για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου αλλά και κατά την διάρκεια των θερινών μηνών Ιουλίου -Αυγούστου.

Στόχος μας είναι να διευρύνουμε τον αριθμό των αθλουμένων και να αυξηθούν οι θετικά διακείμενοι ως προς τον αθλητισμό συνδημότες .Φέτος, για πρώτη φορά, θα υλοποιηθεί στην Δημοτική Ενότητα Ιτάνου το πρόγραμμα Αθλητισμός και Γυναίκα σε κατάλληλα διαμορφωμένο χώρο.

Το γεγονός αυτό σηματοδοτεί την έναρξη μιας ιδιαίτερα “αθλητικής χρονιάς” για τον δήμο Σητείας.

Τα προγράμματα που θα υλοποιήσει ο Δ.Ο.Κ.Α.Σ. για το 2012 είναι :

-Αθλητισμός και Γυναίκα (Σητεία και Παλαίκαστρο)

-Αθλητισμός και Τρίτη ηλικία

-Αθλητισμός Ενηλίκων

-Αθλητισμός στην Προσχολική ηλικία

-Αθλητισμός και Παιδί

-Πανεπιστημιακός Αθλητισμός

-Θερινό πρόγραμμα εκμάθησης κολύμβησης