2/11/2011.ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ Κ. ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΕ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑΝΝΗ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ

03/11/2011 08:29  -  814 αναγνώσεις

Ολοκλήρωσε σήμερα στη Σητεία το ταξίδι ζωής που ξεκίνησε από τις 5 Μαϊου, ο μαραθωνοδρόμος  Γιάννης Φιλιππίδης.

  Σήμερα το πρωϊ στις 10:00 συναντήθηκε με  τον Δήμαρχο Σητείας κ. Θοδωρή Πατεράκη παρουσία και του Αντιδημάρχου κ. Αντωνιδάκη Μιχάλη, ολοκληρώνοντας έτσι τις επαφές του με τους εκάστοτε τοπικούς φορείς στις πόλεις που προγραμματισμένα επισκεπτόταν.

  Ο Δήμαρχος τον συνεχάρη για το σκοπό του ταξιδιού του και εκείνος τον ευχαρίστησε για την υποδοχή και φανερά συγκινημένος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχία του εγχειρήματός του, διανύοντας πεζός χιλιάδες χιλιόμετρα, να πραγματοποιήσει το ταξίδι ζωής και ψυχής που ο ίδιος χαρακτήρισε και να περάσει το μήνυμα που από την αρχή προσδοκούσε, μήνυμα ευαισθητοποίησης στη νεολαία, στους πολίτες στις τοπικές αρχές, πάνω στη δωρεά οργάνων, την εθελοντική αιμοδοσία και την ανάπτυξη οικολογικών συμπεριφορών.

  Ο Δήμαρχος στο τέλος της συνάντησής τους, ευχήθηκε στον Σερραίο μαραθωνοδρόμο καλή δύναμη, υγεία και αφού του δώρισε ένα βιβλίο με την τοπική ιστορία και ένα dvd  με μουσική τοπικών καλλιτεχνών ευχήθηκε το παράδειγμά του να μας οπλίσει όλους μας με δύναμη ψυχής για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες της ζωής.