18/11/2011.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ<<Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ>> ΤΟΥ ΦΡΙΞΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΧΝΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ

18/11/2011 09:54  -  810 αναγνώσεις

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ

Σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του βιβλίου του Φρίξου Χατζηνικολάου (Βοτανολόγου και Βοτανοθεραπευτή της Σχολής Βοτανολογίας του Πανεπιστημίου του Τορόντο, TAEKWON-DO Master 7th Dan) «Η άγνοια σκοτώνει», που θα πραγματοποιηθεί, σε συνεργασία με το Δήμο Σητείας, τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 7.30΄ στον Τεχνοχώρο Δήμου Σητείας.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για μας.

Δήμος Σητείας – Φρίξος Χατζηνικολάου

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

«Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ»

του

Φρίξου Χατζηνικολάου

Βοτανολόγου και Βοτανοθεραπευτή

Σχολή Βοτανολογίας Πανεπιστήμιο του Τορόντο, Καναδάς

TAEKWON-DO Master 7th Dan

Ο σύγχρονος άνθρωπος ξέρει πολλά, έχει δαμάσει τη φύση, έχει νικήσει τις περισσότερες αρρώστιες και προχωρά ορμητικά προς το μέλλον, όπου τελικά ίσως νικήσει και το θάνατο. Ή μήπως όχι;;;;

Αλλεργίες, αναπνευστικά και καρδιολογικά προβλήματα, καρκίνος, εκφυλιστικές ασθένειες μαστίζουν τη δυτική κοινωνία και διαψεύδουν περίτρανα τις αλαζονικές θεωρίες μας περί θριάμβου της δυτικής ιατρικής και απρόσκοπτης προόδου της τεχνολογίας.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Στο βιβλίο του Φρίξου Χατζηνικολάου θα βρούμε απαντήσεις, λύσεις και προτάσεις για την αλλαγή που χρειάζεται να κάνουμε πρώτα απ’ όλα μέσα μας, προκειμένου να απολαύσουμε την απελευθέρωση από την ασθένεια και κυρίως από το φόβο της ασθένειας. Θα ανακαλύψουμε γιατί αρρωσταίνουμε και τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό εμείς οι ίδιοι. Θα βρούμε προγράμματα θεραπευτικής διατροφής, μαρτυρίες ανθρώπων που κατέγραψαν την εμπειρία τους μέσα από τη φυσιοθεραπεία, συνταγές για εύκολο, γρήγορο και πραγματικά νόστιμο και υγιεινό μαγείρεμα.

Ένα τόσο μικρό βιβλίο, που όμως λέει τόσα πολλά, γεμάτο από την ομορφιά και τη σοφία της φύσης, που απλόχερα μας δίνει τα πάντα. Ας μην τα περιφρονούμε άλλο. Ας ανοίξουμε τα μάτια στην πανάρχαια γνώση. Είναι στο χέρι μας!

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και ώρα 7.30΄σε συνεργασία με το Δήμο Σητείας, θα γίνει στον Τεχνοχώρο του Δήμου η παρουσίαση του βιβλίου του Φρίξου Χατζηνικολάου «Η άγνοια σκοτώνει». Θα ακολουθήσει συζήτηση με τον κόσμο.