26/1/2011. Συνάντηση Δημάρχου με Διοικητή Α.Τ. Σητείας.

27/01/2011 08:26  -  854 αναγνώσεις

 

foto

Τον Δήμαρχο Σητείας κ. Πατεράκη Θοδωρή επισκέφθηκαν σήμερα Τετάρτη 26 Ιανουαρίου ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Σητείας κ. Πασχάλης Μαρίνογλου συνοδευόμενος από τον Υποδιοικητή κ. Βουτυράκη Εμμ., προκειμένου να συζητήσουν θέματα συνεργασίας μεταξύ Δήμου και Αστυνομίας για καλύτερη και αποτελεσματικότερη προστασία του πολίτη.

   Ανταλλάχθηκαν απόψεις και σκέψεις για βασικά λειτουργικά προβλήματα της πόλης (κυκλοφοριακό και στάθμευση), για θέματα ασφάλειας των πολιτών, για μείωση της παραβατικότητας (κλοπές, ναρκωτικά) καθώς και προτάσεις που θα οδηγήσουν στην βελτίωση της αστυνόμευσης της πόλης ώστε ο πολίτης να νοιώσει ήσυχος και ασφαλής. Επίσης συζητήθηκαν προβλήματα που αφορούν την σωστή λειτουργία του Αστυνομικού τμήματος Σητείας, όπως ο μη επαρκής αριθμός υπαλλήλων και η κτιριακή υποδομή, ενώ αποφασίστηκε να υπάρχει τακτική μηνιαία συνάντηση ανάμεσα στο Δήμαρχο και τον Διοικητή του Α.Τ, Σητείας

  Η συζήτηση έκλεισε με την κοινή διαπίστωση ότι υπάρχει θέληση και από τους δύο φορείς για ειλικρινή και δημιουργική συνεργασία ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την ασφάλεια και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ