18/7/2011. Καλλιτεχνική φωτογραφική εκδήλωση με θέμα "Μορφές της Σητείας".

18/07/2011 11:11  -  897 αναγνώσεις

     Καλλιτεχνική φωτογραφική εκδήλωση με θέμα «Μορφές της Σητείας»

Με την υποστήριξη του Δήμου Σητείας, το Σάββατο 23 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική φωτογραφική εκδήλωση από τις 19:30 στην παραλία της Σητείας, με θέμα «Μορφές της Σητείας». Στη συνέχεια θα ακολουθήσει φωτογραφική έκθεση του έργου από τις 17 έως 25 Αυγούστου στον Τεχνοχώρο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Η φωτογράφος Ali Wells, η οποία εγκαταστάθηκε και ζει στη Σητεία από τον Ιανουάριο 2011 θα αποτυπώσει με το φωτογραφικό φακό της μορφές των κατοίκων της πόλης. Η Ali είναι επαγγελματίας φωτογράφος, με σπουδές στο London College of Communication και έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη του πλανήτη, καταγράφοντας τη φύση αλλά και τις μορφές των ανθρώπων που την κατοικούν.

Η ιδέα της φωτογραφικής απεικόνισης των μορφών της Σητείας αποτελεί μια προσπάθεια συγκέντρωσης των μελών της κοινωνίας της. Η Ali επιδιώκει την καταγραφή των ανθρώπων της Σητείας και όπως και η ίδια λέει: «ο ήπιος ρυθμός και η φιλόξενη αίσθηση που αποπνέει η ζωή στη Σητεία με ενέπνευσαν από τη στιγμή της άφιξης μου. Οργανώνοντας την εκδήλωση, ελπίζω να καταγράψω την αυθεντικότητα των ανθρώπων της Σητείας – τις μορφές της πόλης».

Καλούμε τους δημότες μας -όσοι το επιθυμούν- να συμμετάσχουν στη φωτογράφηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με:

Κωνσταντίνος Κορακάκης: 6932346660 e-mail: conskorakakis@yahoo.gr

Άλισον Ουέλς: 6951799316 e-mail: : ali@ali-wells.com