25/1/2011. Συνάντηση Δημάρχου με Διοικητή Νοσοκομείου Σητείας

27/01/2011 11:06  -  587 αναγνώσεις

   Ο Δήμαρχος Σητείας κ. Θοδωρής Πατεράκης συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Σητείας και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. Νοσοκομείου Σητείας κ. Κοζυράκη Νικόλαο, επισκέφθηκε σήμερα το Νοσοκομείο Σητείας όπου συναντήθηκε με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Εμμ. Μακρονικολάκη, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που αφορούν το Νοσοκομείο Σητείας.

     Ο Δήμαρχος αφού ευχήθηκε στο νέο Διοικητή κάθε επιτυχία στο έργο του σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται ο τομέας της υγείας, βεβαίωσε για τη δεδομένη συνεργασία από πλευράς της νέας δημοτικής αρχής με την νέα διοίκηση του Νοσοκομείου Σητείας στο να εξεύρουν και να προτείνουν λύσεις για  την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου.

   Συζητήθηκε η ανάγκη  αναβάθμισης των διοικητικών υπηρεσιών, η απρόσκοπτη λειτουργία των κλινικών με την πρόσληψη και άλλων ειδικοτήτων γιατρών οι οποίες βρίσκονται ορισμένες σε εξέλιξη  και άλλες στο στάδιο κρίσης(δύο καρδιολόγων, επιπλέον παθολόγου, δερματολόγου, ορθοπεδικού, ουρολόγου, ακτινολόγου και μικροβιολόγου). Η ανάγκη   πρόσληψης επιπλέον νοσηλευτικού προσωπικού καθώς και επιπλέον εξειδικευμένου προσωπικού για την χρήση των μηχανημάτων του ακτινολογικού ούτως ώστε να λειτουργήσει το τμήμα αυτό και το απόγευμα. Η ανάγκη επίσης εξεύρεσης λύσης αντιμετώπισης του φαινομένου του τελευταίου χρόνου, της συνταγογράφησης των φαρμάκων, θέμα που ταλανίζει τους συνταξιούχους μας τελευταία, η μείωση της λίστας αναμονής στα εξωτερικά ιατρεία καθώς και η κάλυψη όλων των χωριών της περιφέρειας του Δήμου μας με συχνότερες και καθορισμένες  επισκέψεις από τους  αγροτικούς γιατρούς.

    Η κάλυψη όλων των ανωτέρω ελλείψεων καθώς και η καλύτερη οργάνωση υπηρεσιών και κλινικών θα βοηθήσει τους πολίτες της Σητείας να  απολαμβάνουν αξιοπρεπείς υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας στο Νοσοκομείο μας.

   Η συνεργασία και η στήριξη για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας,  είναι  επιθυμία της νέας Δημοτικής Αρχής η οποία θα προσπαθήσει και θα πιέσει προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να αναβαθμιστεί το Νοσοκομείο μας, να βοηθήσει να ξεπεραστούν τα προβλήματα που προκύπτουν, να συμπαρασταθεί και παραταχθεί με το δίκιο των ασθενών αλλά και των εργαζομένων.

 

                                    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΗΤΕΙΑΣ