22.6.2016.Τριήμερες εκδηλώσεις στη Σητεία με θέμα: "Διατροφή & Ευεξία : Μάθε για την ΥΠΕΡΤΑΣΗ ......Ζήσε χωρίς ΠΙΕΣΗ".

22/06/2016 10:11  -  273 αναγνώσεις

Το Τμήμα Διατροφής & Διαιτολογίας, το Τ.Ε.Ι. Κρήτης (Παράρτημα Σητείας), σε συνεργασία με την 7η Υ.Π.Ε. Κρήτης, το Δήμο Σητείας, το Δημοτικό Οργανισμό Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), τους Γιατρούς Αιγαίου ΠΑΓΝΗ, τον Ιατρικό Σύλλογο Σητείας, το Γ.Ν.-Κ.Υ. Σητείας, το ΓΝ Αγίου Νικολάου, την Παιδοψυχιατρική κλινική ΠαΓΝΗ και το ΔΙΕΚ Σητείας, πραγματοποιούν την Παρασκευή 24, Σάββατο 25 και Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 Τριήμερο Εκδηλώσεων με θέμα :

"Διατροφή & Ευεξία : Μάθε για τη ΥΠΕΡΤΑΣΗ.....Ζήσε χωρίς ΠΙΕΣΗ"

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες περιλσμβάνουν επιστημονική ημερίδα ενημέρωσης, πληθυσμιακό προληπτικό ιατρικό έλεγχο και πολιτιστικά δρώμενα, έχουν τεθεί υπό την αιγίδα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης και του Δήμου Σητείας και εντάσσονται στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων "Κορνάρεια 2016" Δήμου Σητείας.

Στόχος των εκδηλώσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά είναι, η δραστηριοποίηση των φοιτητών σε δράσεις πρόληψης και προαγωγής υγείας στην κοινότητα, όσο και η ενημέρωση-ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα διατροφής, πρόληψης και προαγωγής της υγείας, με γμώνονα όλων, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Σητείας.

Επισυνάπτουμε το αναλυτικό πρόγραμμα του 3ημέρου, καθώς και της επιστημονικής ημερίδας, ανοικτής για το κοινό, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24.6.2016 κατά τις ώρες 16.30-17.30 και σας προσκαλούμε να συμμετέχετε σε αυτές.